difrat Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 qrcze, nie bardzo wiem co sie dzieje. r9000 + dvd (BTC)+ win xp pro + power DVD + film dvd z polskimi napisami i .... nic. włączam w programi polskie napisy i nic sie niedzieje, nie pojawiaja sie. przy wersjach z lektorem - polski lektor tak. ale napisy nie. czy ktos wie dlaczego tak sie dzieje i co zrobic zeby temu zaradzic tzn. zeby byly polskie napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Nie wiem dlaczego tak jest ale miałem kiedyś to samo, ja skorzystałem z tego że miałem zainstalowanego obok XP drugi system (win98) i na nim działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Sam sobie problem robisz jak jest lektor jest OK. A tak naprawde to najlepije zainstaluj SP1 do XP to często pomaga we wszystkich problemach z tym systemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 faktycznie instalacja sp1 pomogla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...