M@Xio Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 cze wszystkim mam do sprzedania blok 60x60x25 kanaly dolotowe 7mm w bloku tez 7mm - fotki http://republika.pl/overclocking2max/blokww.htm zapiecie - nie mam fotki ale kiedys takie bylo na 4max za 30 pln i coldplate - kazdy wie jak wyglada - cena zestawu 110 pln. (+cena przesylki pocztowej) zainteresowanych prosze o kierowanie ofert na maila.[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Hm ciekawe Powiedz tylko jakie miałes na tym bloku temperatury to sie zastanowie nad ewentualnym kupnem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 No moze kupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Sam blok to za ile ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 heh lepiej sprzedac mi komplet - i tak musicie potem kupic zapiecie i coldplate no chyba ze juz macie - ale moja decyzja sprzedarzy dotyczy kompletu. Cold plate musi byc bo jak wiecie blok jest za duzy zeby mogl sie bezposrednio z jadrem procka stykac - byl zaprojektowany pod peltiera - jak macie takowego to coldplate niepotrzebne. co do temp to prz takim konfigu : - D750@1000 2.1 V - nagrzewnica od duzego fiata + 2x sunon 92x92 5V - aquaszut 600l/h - jakies 2.0 l w obiegu - blok ofkoz ;) to mialem na max 45 C (UD Agent to u mnie chodzi non stop)/ jak kiedys go wylaczylem w zime w pokoju bylo jakies 23 C (mam tu termometr) to na procu mialem 30 C non stop (tzn dopuki nie wlaczylem UD. co tu duzo mowic konstrukcja solidna - blok ze wszystkim wazy 600 g - sam wazylem - zapiecie bardzo solidne dobrze trzyma proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ciekaw jestem jak to bedzie smigac na XP 2000+ ile chcesz za to - to najwazniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 juz pisalem na wstepie - 110. oferty prosze kierowac na maxio88@interia.pl lub na gg. decyduje kolejnosc zgloszen ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 PS odpowiem na wszelkie pytania ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...