MarkPL Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Co jest bardziej stabilne ??? Czy warto przechodzic z Win 2000 na Win 2003 ?? Jak narazie zainstalowałem sobie Win 2003 i wydaje mi sie ze szybciej sie uruchamia i zamyka niz Win 2000 :) ( a to ze przy okazji jest wersja serwerowa to nie problem - zresztą i tak nie bede uzywał tego ) Jakie są Wasze opinie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Przegapiłem rok życie :? Jest już win 2003 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Przegapiłem rok życie :? Jest już win 2003 ??Uuuuuu widze, że Pan wczorajszy :) Spiesze donieść, że jest !! Osobiscie niewiem czy opłaca sie go instalować do wykorzystania na desktop, ale jak ktos chce :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 oplaca sie mozna miec 2003 za free tylko sciagac trzeba i przez 6 miesiecy mozna uzytkowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Aaaaaa, już wiem o czym mówicie 8) Kiedyś był nawet na forum topic :P Co do wyboru: Win 2000 vs. 2003. To ja bym radził zaczekać. Znając Microdupy i Bill`a wypuścili nie dorobionego. Ja bym poczekał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 dajcie lynka gdzie mozna sciagnac :P PLZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 https://microsoft.order-5.com/windowsserver2003evaldl/ wypelniasz formularz... na maila przysylaja klucz do windowsa.. iso zajmuje x09-22207.iso 542.9 MB wersja 32bit... oczywiscie mowa o wersji trial 180 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a moze ktos to ma na ftp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a jak ze sterami do win2k3? te same co do xp? jaka roznica miedzy xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 To jest WINDOWS 2003 SERWER i ten SERWER jest badzo ważny bo to jest system serwerowy, którego na komputerze domowym nie ma co instalować (no chyba że macie serwer ftp czy jakikolwiek inny). Nie podniecajcie się tak cyferkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a jak ze sterami do win2k3? te same co do xp? jaka roznica miedzy xp?zerknij tu http://www.winxp.com.pl/art/windows_2003.html co prawda jeszcze nie final a rc2 ale wielkich zmian to już chyba nie wprowadzili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Czy ten 2003 to nie jest przypadkiem taki XP Server?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 no wlasnie... wnioskuje, ze to jest wlasnie taki xp server... ale powiem szczerze, ze microfuck wyszedl ku uzytkownikom :D :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Na necie jest takie cos: Microsoft Windows 2003 Server Corporate 3 in 1 CD. Straight from Microsoft this CD includes : Windows 2003 Server Enterprise Windows 2003 Server Standard Windows 2003 Server Web All versions are Corporate No Activation needed, no hassle, NOTHING Contrary to other versions MS has released in the past (MSDN), this CD is BOOTABLE. Ktos sie tym juz bawil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 no wlasnie... wnioskuje, ze to jest wlasnie taki xp server... ale powiem szczerze, ze microfuck wyszedl ku uzytkownikom :D :lol: :lol: :lol: tak bo nie musza pacic testerom , ablo ogranicza ich do minimum , my beda zglaszali poprawki , widziales cos za darmo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 dlaczego po rejestracji, kiedy klikam na linku ktory dostalem mailem pokazuje sie w przegladarce "We're sorry, but we couldn't find your order. Please check your email and try again." ?? ma ktos ten obraz u siebie ? moze gdzies go wrzuci do sciagniecia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 dlaczego po rejestracji, kiedy klikam na linku ktory dostalem mailem pokazuje sie w przegladarce "We're sorry, but we couldn't find your order. Please check your email and try again." ?? ma ktos ten obraz u siebie ? moze gdzies go wrzuci do sciagniecia ?? poszukaj na osiolku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 hehe :) ja zapisalem sie jako betatester :) wyslalem z pol roku temu formularz a odpowiedz dostalem z miesiac temu z numerem seryjnym :) win 2003 to to samo co xp :) tyle ze ma narzedzia serwerowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 dlaczego po rejestracji, kiedy klikam na linku ktory dostalem mailem pokazuje sie w przegladarce "We're sorry, but we couldn't find your order. Please check your email and try again." ?? ma ktos ten obraz u siebie ? moze gdzies go wrzuci do sciagniecia ?? heh. microsoft przyslal mi maila przeprosinami, i doslal seriala. ta firma NAPRAWDE zazcela sie starac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...