boskilysy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Drodzy forumowicze :> Jako, ze czerpie na odwieczna manie wielkosci (duza obudowa, duzy monitor itd), to teraz moja obsesja dopadla karte graficzna, moje pytanie: Jaka karta (z dostepnych na rynku na ten dzien) posiada NAJDLUZSZA plytke pcb? Zaznaczam, nie chodzi mi zbytnio o mega wydajnosc, najwazniejszy jest rozmiar (bez skojarzen) :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 gtx280? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricco Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 gtx 280, gtx 285, 8800gtx, 9800gx2 - obstawiałbym jedną z tych. Poszukaj gdzieś wymiarów w googlach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Najnowszy GTX 295 albo HD4870X2, bo to tzw. "longery". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Może Quadro FX 5800SDI ... według specyfikacji 10,5 cala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 podbijam 11.5 cala 4850x2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie patrzyłem w specyfikację ale HD4870X2 cholernie długa jest. Ma dwa rdzenie na jednej pcb, obok siebie + dluga sekcja zasilania @up 4850x2 dłuższe jest mówisz od 4870? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 no. ta karta jest ogromna. bestialsko ogromna :D to jest autorska konstrukcja sapphire i nie oszczędzali na długości pcb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n3mo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Bitchin' Fast 3D 2000 Długie to były Voodoo 5 z czterema GPU, jeśli chodzi o współczesne konstrukcje to chyba najdłuższy będzie 4850 x2 od szafirka, jak zauważył prznar1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) podbijam 11.5 cala 4850x2 :) O magier fakier ale bydle .... Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Galaxy z trzema wentylami także do najkrótszych nie należą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 podbijam 11.5 cala 4850x2 :)zgadzam się hd4850x2 jest najdłuższą kartą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jako, ze czerpie na odwieczna manie wielkosci (duza obudowa, duzy monitor itd), to teraz moja obsesja dopadla karte graficzna, moje pytanie:Strach zapytać co jeszcze padło ofiarą tej manii, albo z czego się ona wzięła :D Tak czy owak jesteś skazany na HD 4850X2, choć sensowności takiego dobierania komponentów u normalnego, myślącego człowieka nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A 4870x2 Rampage700 od Gainwarda ? Na wysokość zajmuje 3 sloty, ale długość chyba "standard" ok. 28 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Albo Twintech 260GTX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...