Necroscope Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Pytanie do userow plyty soltek SL-75DRV2: Jaki max. procesor udało wam się odpalic na niej z najnowszym BIOS'em? Chodzi mi o stabilną prace, jakiego Athlona mozna kupić i mieć pewnośc działania? pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 mi na 75DRV4 nie poszedł Athlon 0,13u :x mimo update'u do najnowszego Biosa... zostałem przy 2000+ 0,18u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Wszystkie znaki na niebie i ziemi (patrz: diświadczenia ludzi z tego forum i informacje na stronie solteka) wskazują na to, że z najnowszym (niestety już troche starym :( ) biosem możesz wrzucić na tą płyte AthlonaXP 2100+ (koniecznie Palomino, AthlonXP 0,13 nie ruszy żaden :( ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 dokladnie nie ruszy atlon 0,13 reszta na 0,18 poleci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 standardowo na tym biosie z mobo mozna max 2000+ chyba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 mi na 75DRV4 nie poszedł Athlon 0,13u :x mimo update'u do najnowszego Biosa... zostałem przy 2000+ 0,18ua kótre pcb bo z tego co wiem na pcb- p4 już działają bo sam miałem p2 i też nie chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 dokladnie na drv4 chodza o,13 od wersji p4 na stronie solteka jest taka tableka jakie procy i ktore wersje plyt tzn jaka rev obsluguje max jakie proce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...