magistrala Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam Mój kumpel chce kupić płytę główną, ponieważ stara mu się popsuła. Chodzi o to, żeby była na podstawke s478 bo ma Celerona 1.7 karte grafiki AGP oraz pamięciPC 3200 DDR 400 Mhz ewentulanie 333 MHz. Jest jeszcze jeden problem. Musi się zmieścić w granicach do 60 zł, ponieważ za rok chce zmienić kompa i teraz nie chce dużo płacić. Głównie interesują go oferty z allegro. Szukałem tam ale nic pozytywnego nie znalazłem, może wy coś poradzicie? Z góry dzięki:) Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez magistrala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Nie ma możliwości przyspieszenia wymiany całego komputera na teraz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magistrala Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Niestety jeszcze nie. Wiem , ze ten sprzęt jest bardzo stary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja bym polecił Abita, ale w tej cenie nic raczej nie dostanie.. Sam swojego IS-7 sprzedałem jakiś czas temu za ~100. Może coś z ASRocka - powinien wytrzymać ten ro©k ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/Troche...tu-t302487.html Tu jest do kupienia cała platforma za 50zł. Bedzie dużo szybsze od tego celerona 1,7GHz. A z celekiem zrobisz co zechcesz, np breloczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...