Gość elograca Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam! Przeczytałem już prawie wszystkie tematy na purepc i nie tylko odnośnie fc i postanowiłem zbudować swój pierwszy singielek ale nadal niewiem gdzie zaopatrzyć sie agregat? Czy jakiś z tych na alllegro był by dobry? http://allegro.pl/search.php?string=agrega...amp;category=10 nie moge nigdzie znaleść ich specyfikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jesli masz gdzies zomowiec w poblizu to tam tez najdziesz i to taniej niz na loledrogo... Szukaj agregatów firm : Aspera Danfoss polska EDA tez jest cichym agregatem ( to na aledrogo to 29 letni dziadek ) nowe typy maja naklejke na obudowie a nie napisy lakierem zrobione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elograca Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Właśnie niedaleko mnie niema gdzie zamówić może jakiś użytkownik z Krakowa wie gdzie tam można i w jakiej cenie dostać jakiś fajny agregat bo podjechać tam to żaden problem bo niedaleko mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Z krakowa jest ten : Ten user wie gdzie są ( tak mi sie wydaje ) ;) Bo wiadomo agregat to nie wszystko ... skraplacz tez jest potrzebny kapilara parownik i troche gratów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elograca Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ok dzięki Wiem że reszta gratów też jest potrzebna ale z jej dostaniem nie będzie dla mnie takiego problemu;p A tak przy okazji żeby nie otwierać nowego topiku mam jeszcze jedno pytanie mianowicie czy do spawanie parownika można użyć pasty do lutowania twardego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Generalnie to srebrem to się robi, albo lutem z dużą zawartością brązu. Tyle mówi teoria..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Do spawania parownikow nie uzywa sie pasty zakladajac ze masz przyzwoity palnik. Uzywa sie spoiwa braz z dodatkiem 3 do 10% srebra bez otuliny. Pasty osobiscie uzywam tylko wtedy jak lacze miedz ze stala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...