Nick126 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Witam. Aktualnie korzystam z liveboxa (neo 512) i przymierzam się do kupna routera. Wyczytałem, że lepiej kupić modem+router. Teraz mam livebox podłączony do jednego komputera za pomocą kabla + komputer + laptop przez wifi (+ niekiedy telefon na wifi). Chciałbym zamienić liveboxa na 'cos' innego i żeby ustawienie i działanie było takie samo. Prosiłbym o doradzenie co kupić (max 150zł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 TP-Link TD-W8901G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jaka do tego najlepiej karta/odbiornik wifi? I ile na niego mogę max podłączyć? (4?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 też jakaś karta firmy tp-link a komputerów możesz podłączyć 254 szt. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Aha, to dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Od dawna nosiłem się z wymianą Liveboxa, poszedłem za radą i zamówiłem tego TP-Linka. Ładne, małe urządzonko. Konfiguracja była banalna, zasięg jest bardzo dobry. Jestem jak narazie zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 to i ja sie przyłacze do tematu :) rowniez chce sie przesiasc z Liveboxa, kwota jaka mam do wydania to ok 250zl, zalezy mi na duzym i silnym zasiegu Wifi z racji ze tylko moj jest polaczony poprzez kabel a reszta bezprzewodowo fajnie gdyby byly takie bajery jak np usb gdzie mozna podlaczyc dysk i zrobic virtualke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...