d4r3kdmf Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam cy można podłączyć pod gniazdo 3-pin na płycie głównej więcej niż jeden wentylator pomiędzy tym wstawić regulator i zmniejszać napięcie wszystkim naraz? Pozdrawiam Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez d4r3kdmf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Raczej tak, robiłem tak na kilku płytach głownych i bez problemu, aczkolwiek jeśli dobrze pamiętam to ktoś tak zrobił ja jakiejś DFI i gniazdo 3pin (ścieżki) się upaliło i przestało działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4r3kdmf Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 W moim przypadku to GA-P31-DS3L podłączyłem i jak na razie działa dokładnie to podłączyłem 4 sztuki... między tym regulator który właśnie dotknąłem żeby zmniejszy napięcie gorący jak diabli :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 To znajdz sobie w instrukcji plyty glownej jakie jest dopuszczalne maksymalne obciazenie poszczegolnych gniazd wentylatorow. Zebys sie nie zdziwil ze nagle przestana sie krecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4r3kdmf Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zrobiłem troszkę inaczej zmieniłem końcówkę z regulatorze i popiołem wszystko na molex:) mam teraz pewność że wszystko będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...