Qki86 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ciężko znaleźć jakieś info ludzi z tym procesorem na ile go kręcili jakie ustawienia itp. Ja jestem załamany jego OC dochodzi raptem do 3.3GHz wyżej w orthosie i superpi sypie błedami. Chłodzenie mam Scythe Kama Cross pamięci HyperX 1066. Zmieniałem napięcie na procu na 1.45 nic nie szło dalej kręcić zszedłem pamięciami na 400Mhz to samo. Sam nie wiem może coś źle robie bo BIOS jest jakiś pogmatwany. Proszę jak ktoś miał z nim do czynienia niech da znać albo poradzi co może być problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 A podnosiłeś napięcie na mostku i pilnowałeś jego taktowania ? Po 1. nie ten dział, po 2. patrzyłeś tutaj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Tak szybko raczej się nie skończy jego oc. Napisz na gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...