Piotrowsinho Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Proszę o całą paczkę sterowników do Packard Bell ME35-T-033IL dla windowsa xp. Szukam ich od godziny 13 do teraz i moje nerwy wisza na wlosku. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Na stronie PB masz podane nazwy, wystarczy wpisac w google np: Conexant High Definition Audio driver i sciagnac sterowniki pod XP, mozna tez dodac na koncu Xp np: Conexant High Definition Audio driver Xp To nic trudnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrowsinho Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ale mi chodzi o całą paczke bo nie wiem jakie do grafiki jakie do dzwieku itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Nie wazne o co Ci chodzi, paczke to mozesz dostac na swieta. PB w ogole nie udostepnil sterownikow pod XP dla tego modelu i nie ma paczek. Sciagaj tak jak napisalem i sobie zrob wlasna paczke jak juz bedziesz mial wszystkie i nie pisz, ze nie wiesz skoro na stronie PB masz WSZYSTKO napisane. Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...