gwiazdorek88 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ceny od 100zł. do 160zł. ASUSA M3A AM2+ ok. 150-160zł. Abit KN9 nforce 4 ultra ok. 150zł. Taka sama mi się wczoraj spaliła czy coś nie wyświetla obrazu. Byłem z niej zadowolony. Foxconn A690gm2ma-8krs2h ok. 100zł. Szkoda tylko, że tak mało wejść PCI. GA-MA69G-S3H ok. 150zl. - Szczerze nie przepadam za gigabyte tak jakoś wyszło, ale byłbym skłonny kupić ten model bo podobno jest całkiem udany. Zależy mi na stabilności i przynajmniej jakimś przyzwoitym OC, żeby można było wykręcić mojego X2 5200+. Abit był właśnie taką płytą, która rzadko sprawiała problemy i była stabilna jak skałaOczko. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Zależy mi na stabilności i przynajmniej jakimś przyzwoitym OCUszkodzona płyta to może znak, że masz się pozbyć tego x2 5200+. Jeśli sprzedasz go poprzez allegro, za uzyskane środki możesz kupić athlona II x2 240. Do tego płyta pod am2+. Będzie znacznie lepsze oc i lepsza wydajność. Za swoje cpu weźniesz ok 200zł. Giguś o którym piszesz już obsługuje cpu na am3 link. Myślę, że warto się kierować obsługą cpu na am3 właśnie. Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 200zł za tego procka nie dostanie, góra 160. Gdybyś dozbierał tak z 80-90zł to mógłbyś kupić X2 240 + A780GXH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwiazdorek88 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Uszkodzona płyta to może znak, że masz się pozbyć tego x2 5200+. Jeśli sprzedasz go poprzez allegro, za uzyskane środki możesz kupić athlona II x2 240. Do tego płyta pod am2+. Będzie znacznie lepsze oc i lepsza wydajność. Za swoje cpu weźniesz ok 200zł. Giguś o którym piszesz już obsługuje cpu na am3 link. Myślę, że warto się kierować obsługą cpu na am3 właśnie. Wiem wiem ;) Ale płyta jest i tak tylko na rok po roku będzie nowy sprzęt, potrzebuję coś na teraz a ten sprzęt mi wystarcza jak na razie procek idzie ponad 3.0GHz i więcej mi nie potrzeba w tej chwili. Chodzi mi o te konkretne modele które podałem i chyba skuszę się na najtańszego - miałem tą płytę kiedyś w ręce i mi się podobała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...