Kwazor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Własnie moze jest tu ktos kto ma bakcyla radiowego i posiada licencje radiowa ? Bo wybieram sie do tesciowej na urlop i znowu zabieram radiostacje.. Łacznosci cyfrowe tez będa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 napisz gdzie i o ktorej mozna Cie uslyszec bo testuje odbiornik SDR :)narazie na 80m , bo nie umie znalezc firmy ktora wykona mi pcb pod dds na ad9951 wzglednie tanio:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja może wariatem na punkcie radiostacji nie jestem ale docenić potrafię i na oknie, zamiast kwiatka trzymam R109M, w zasadzie kompletną. Zostawiłem sobie jedynie antenkę koralikową (swoją droga fajny patent), szeleczki, słuchawki, słuchawkę sztabową, papiery. Stan magazynowy i sprawna. Trzeba jedynie akumulatory naładować, bo przez przypadek na "wkluczyć" zostawiłem i się jej zeszło :/. Dobrze by było przebrnąć przez rosyjską instrukcje i dowiedzieć się jak je prawidłowo ładuje. Niemniej to rosyjske "gniotsa nie łamiotsa" więc pewnie nic im nie zaszkodzi xDDD. Tak czy siak pozdrawiam wszystkich maniaków na fali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 taa kiedys uzywalem chyba R-311 wiec wiem o czym mowisz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Szaraczek : 3600 do 3750Khz w róznych emisjach ( podłacz sobie ten odbiornik pod kompa i uzyj programu mixW32 do dekodowania emisji cyfrowych ) He he R311 R109 .. znane mi radiostacje ... Miałem w łapach R250M komplet wazy 100kG ale odbiornik to rewelacyjny jest. Miałem tez czołgowa R112 to jak odpaliłem ja w domu u kumpla to domofon sam spiewał :P ( 100W nadajnik ) Co do PCB to laserówka i żelazko .... i bedziesz miał płytke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 nie daje rady z takim malym rastrem, wszystko mi sie zlewa:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Szaraczek to pozostaje ci zastosowanie fotolitografii.... powinno dac rade przy tak małym rastrze.... Ja własnie walcze z transwerterem 24/144Mhz... odbior juz jest ok ale jeszcze nadajnik został... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...