Skocz do zawartości
QwaS

radeon 9100 jaki i gdzie kupic

Rekomendowane odpowiedzi

witam

chcialem sobie kupic karte jak w temacie. po lekturze forum tweak`a postanowilem ze ma to byc karta firmy Shapiro. poszedlem kupic i okazalo sie ze wszedzie tylko minty sprzedaja. jeden sklep mnie zaskoczyl bo mieli karte firmy Xelo w cenie 422zl. i teraz czy warto kupic te karte (Xelo) a jesli nie to niech mi ktos poda adres sklepu w ŁODŹI gdzei moge kupic shapiro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukaj w sklepach..

ja znalazlem za 435... żeby go tylko w końcu przywieźli..

ale ostatnio w proline.com.pl sie pojawiły wszystkie Herculesy.. a 9100 jest za 429 zlotych.. wiec taniutko.. wejdz na stronke ich..

niestety w Łodzi nie mają filii..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukaj w sklepach..

ja znalazlem za 435... żeby go tylko w końcu przywieźli..

ale ostatnio w proline.com.pl sie pojawiły wszystkie Herculesy.. a 9100 jest za 429 zlotych.. wiec taniutko..  wejdz na stronke ich..

niestety w Łodzi nie mają filii..

nie kupuj nic w prolajnie poczytaj sobie na oślej o niesolidnych sprzedawcach to ju lepiej na allegro kupic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<A HREF="http://allegro.pl/show_item.php?item=12838324" TARGET="ALLEGRO_"><B>TU - 351 - 9100/64/TV/DVI NA SAMSUNGACH</B></A>

--------------------------------------------------

1700@2100+ (12.5X140)

2X SZAJSUNG TCB0, WSZYSTKO SYNKRO NA AK32A, 140MHZ (280 ddr)

9100/64/TV/DVI... --------------------------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz w sumie z 9100 to ciezko coś w ogole kupić

herce są zwalone mam jednego i zeby działa w pełni stabilnie trzeba zjechać na 225 na rdzeniu z 250

sapphiry ciezko trafic ze 128 bitową szyną

supergrace są niedotaktowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz w sumie z 9100 to ciezko coś w ogole kupić

herce są zwalone mam jednego i zeby działa w pełni stabilnie trzeba zjechać na 225 na rdzeniu z 250

sapphiry ciezko trafic ze 128 bitową szyną

supergrace są niedotaktowane

:( naprawde jest cięzko znaleść saphrine z 128bitowa szyna a nP: Tweak.Sklep reklama za 319 to jaki sprzedaja 64 czy 128 bit.

?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem w lucky-starze, ale najpierw pogadałem z magazynierem żeby pokazał mi co w pudełku siedzi (bo była sprzedawana jak mint). Patrzę, a tam szafirek - to kupiłem.

z ta karta to przypadek czy wszystkie maja tam karty Saphrine pakowane wpudełko od Minta a ten Saphrine jest 64 czy 128 za ta cene ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to przypadek bo musiłbym przejrzeć wszystkie taki minty, a to raczej nimożliwe bo nie pracuję w sklepie/na serwisie i nie mam pojęcia co pakują w inne pudełka - moja jest na 100% 128-bit (prawie 11k w 3dM2001se po @). Proponuję więc zaglądać do pudełka przed kupnem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...