SmiechuKamil Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam. Jaki zasilacz do tego modelu byście mi polecili? Chcę go kupić, ponieważ stary się chyba spalił, tzn wczoraj wieczorem wszystko działało, a dzisiaj już nie działa, czyli nie świecą się diody na zasilaczu ani od ładowania baterii w notebooku. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zalezne czy on jest : 19V 3.42A ( 60W ) czy tez 19V 4.74A ( 90W ) Szukaj marki DELTA .. Fortron itd.. ( przypadkiem nie kup wynalazku tracera ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmiechuKamil Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) Tabliczka znamionowa z poprzedniego zasilacza: Co do Fortrona czy Delty, to oni też mają zasilacze do laptopów? EDIT: Zasilacz chyba działa jak chce... tzn w poniedziałek nie działał, natomiast wczoraj po południu go włączyłem i po paru sekundach pojawiło "20" na wyświetlaczu, co oznacza napięcie. Baterię w laptopie też ładował. Natomiast dzisiaj go włączam, no i......nie działa. Może mi ktoś wyjaśnić o co tu może chodzić? Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez SmiechuKamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) NIe tylko mają, Delty są dołączane do notebooków "fabrycznie" jako zasilacze w zestawie. Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 http://www.allegro.pl/item707776410_zasila..._kabel_zas.html bardzo dobry zasilacz simensa ;] Pasuje do simensa, asusa, niektórych acerów i toshib ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 EDIT: Zasilacz chyba działa jak chce... tzn w poniedziałek nie działał, natomiast wczoraj po południu go włączyłem i po paru sekundach pojawiło "20" na wyświetlaczu, co oznacza napięcie. Baterię w laptopie też ładował. Natomiast dzisiaj go włączam, no i......nie działa. Może mi ktoś wyjaśnić o co tu może chodzić? Sprawdź kable zasilające zarówno zasilacz jak i notebooka. Jeśli kabel zasilania notebooka robi zwarcie to zasilacz się wyłącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...