PawciochZMC Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam Ktore pamięci sa najlepsze: Patriot 1600MHz ViperII, Patriot 1600MHz PGS AMD, czy OCz platinum 1333MHz? Płyta która chce kupic to asrock M3A780GHX. Prosze o poradę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawciochZMC Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ponawiam, bo za jakies dwa dni dokonuje zakupu i zalezy mi na odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ponawiam, bo za jakies dwa dni dokonuje zakupu i zalezy mi na odpowiedzi. A będziesz chociaż kręcił? Zmieniał taktowanie? Jak nie to i tak będą chodziły na tym ~800 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawciochZMC Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jak nie to i tak będą chodziły na tym ~800 ;]Co to znaczy? Chodzi mi o to ~800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...