Skocz do zawartości
Jacek198

Athlon XP i SDR-y

Rekomendowane odpowiedzi

a masz plyte ktora obsluguje athlona xp 1700+ i sdramy  ? -  jak tak jestes bogiem ;)

:shock: a czemu niby???

Kolega jednak cofnął post :D

to dobrze ze cofna ,bo slabo czyta (wczoraj lub przedwczoraj pisalem mu ze na swoim KT7 wykrecilem 1700+ na 2200MHz)

co do wydajnosci to naprawde nie jest zle (w wakacje przeprowadze szczegolowe testy,ale pierwsze wrazenie bylo bardzo pozytywne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe che tego athlona XP 1700+ wsadzić do Abita KT7E a on ma obsługe mnożnika do 13,5 !!! Aha i jaką zasiłke polecacie bo che kupić z lepszej seri i go podkręcić mam do dyspozycji Codegen 250 Watt albo Rubikon 300 Watt wiem ze to nie dużo ale nie będe wydawał kasy na super zasiłke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe che tego athlona XP 1700+ wsadzić do Abita KT7E a on ma obsługe mnożnika do 13,5 !!! Aha i jaką zasiłke polecacie bo che kupić z lepszej seri i go podkręcić mam do dyspozycji Codegen 250 Watt albo Rubikon 300 Watt wiem ze to nie dużo ale nie będe wydawał kasy na super zasiłke

mnozniki drucikami ustawisz i na 22x

ja krecilem KT7 na Codogen 300W ,ale do Epoxa mam podpietego Codogen 250W i idzie dobrze (jak widac)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnozniki drucikami ustawisz i na 22x

ja krecilem KT7 na Codogen 300W ,ale do Epoxa mam podpietego Codogen 250W i idzie dobrze (jak widac)

Myśle ze jak zflasciach!e biosa to mi większy mnożnik pozwoli :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...