Halski.xt.pl Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Chcę kupić monitor do Xboxa. Mam na oku dwa modele: BenQ E2200HDA za około 550 zł i BenQ E2200HD za 650 zł. To są bliźniacze modele, tyle ze ten ostatni ma HDMI. Warto jest dopłacić, jak chce uzywać go do Xboxa 360. Będzie różnica? A do czego jeszcze może mi się te złącze przydać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jeśli zamierzasz kupić konsole to nie powinieneś się wcale zastanawiać. Po pierwsze dla tego że złącze cyfrowe zagwarantuje ci lepszą jakość obrazu, po drugi mają HDMI będziesz miał inne wyjście pod które podepniesz komputer i nie będziesz musiał się bawić w przełączanie wtyczek i po trzecie (w tym przypadku masz jeszcze DVI które też jest złączem cyfrowym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...