MaKaR Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 tam troche niżej jest prawdziwe pytanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Najczesciej pod USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 zartujesz,prawda? pod usb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Zalezy od aparatu, ale najczesciej dostaniesz kabelek do USB lub COM. Niektorych aparatow wogole nie da sie podlaczyc pod PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Pod fire-wire i LPT też chyba są co nie ?? Ale standart to USB !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 pewnie że to był dowcip a tak naprawde to chce sie zapytac czy jest sens kupowac jakiś aparat cyforwy tak za 200-300 zł i żeby mozna było go podłączyć do pc i używac jako kamerki intenetowej co np. sądzicie o tej jeśli mnie wzrok nie myli to u mnie w supermarkecie jest za 200 http://www.trust.com/products/frame-produc...htm?artnr=12913 bo nie stać mnie na taką zajbistą tylko tak o do poużywania tu jakas fotka coś ten Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 polecam zostawic ten syf ... tj. TRUST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 polecam zostawic ten syf ... tj. TRUST Widzisz, niektorzy nie maja pieciu kawalkow na wyrzucenie na aparat, tak jak szanowny kuzyn michalaka :D , a tez potrzebuja cyfraka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 to co polecicie za 200-300 zł taki do użytku domowego ja nie mam kasy na profesjonlany sprzet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ten aparat jesli ma naprawde te 3,3 Mpiksela to na 100% nie kosztuje 200zl tej kalsy aparaty to ok 1000zl ja kupilem za 650zl Kodaka cx 4200 (zdjecia na oslej) i dla mnie spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ten aparat jesli ma naprawde te 3,3 Mpiksela to na 100% nie kosztuje 200zl tej kalsy aparaty to ok 1000zl ja kupilem za 650zl Kodaka cx 4200 (zdjecia na oslej) i dla mnie spoko Jesli ma plastikowa a nie szklana matryce, to moze tyle kosztowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 jaka matryce ma to nie fiem w mm widzialem wczoraj ta cyfrowke za 699zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a sa jakies jeszcze inne aparty cyfrowe (które można podłącyc do kompa i używac jako kamerke) za taą cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No i po co CI ta kamerka ?? Tak to przynajmniej jakies laski nakrecisz na chacie , a tak jak CIe juz zobacza to sie skreslisz na mijscu :D ,oj cycek cycek ty sie juz nie poprawisz!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...