ffs Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam, Posiadam monitor Dell 2209wa oraz kartę graficzną ati Hd4850. Problem w Ubuntu polega na tym, że na filmach na YT przy szybszej akcji pojawiają się migające paski.. tak jakby obraz nie nadążał za filmem. Podobnie dzieje się w Smplayerze jesli nie zmienie na "gl" bo jeżeli zostawie na x11 dziać się będzie tak samo jak na YT. Na Windowsie ten problem występuje jedynie w Csie co mnie również bardzo irytuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Podaj model zasilacza, bo to on może nie wyrabiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffs Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Enermax PRO82+ 425W.. więc raczej to nie wina zasiłki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Enermax PRO82+ 425W.. więc raczej to nie wina zasiłkijakie jest obciązenie proca jak oglądasz i sie te paski pojawija? Enermax PRO82+ 425W.. więc raczej to nie wina zasiłkipróbowałeś zmienić kodeki lub odtwarzacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffs Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) 20% jest np w csie.. i się pojawiają. a ostatnio sprawdzałem specjalnie na jakiejś bardziej wymagającej grze i pasków nie było. może być to też wina OpenGL w jakiś sposób? bo w Csie jest ustawione OpenGL i linux też korzysta z tego. W takim razie z czego jak nie OpenGL korzystają najnowsze gry? Zmieniając w Smplayerze wyjście Video na "gl" paski znikają.. ale w YT nadal występują - mówię tutaj o Linuksie. Bardziej w sumie mnie irytuje problem z Counter Strikiem.. Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez ffs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...