wronka Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Jak zgrać bios z grafy ATI na dysk,opiszcie.Dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ATI Flash Utility Program używamy w czystym DOS'ie. Wymaga to np. zrobienia sobie dyskietki startowej i wystartowanie z niej komputera. Aby zapisać aktualnie posiadany BIOS wpisujemy komendę : atiflash -s 0 [nazwa_pliku].bin Natomiast komenda do flashowania jest następująca : atiflash -p 0 [nazwa_pliku].bin W obu przypadkach 0 odpowiada numerowi karty graficznej. Domyślnie jest to 0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Ja zrobiłem tak że mam dyskietke od 98 ot z niej wystartowąłem a na 2 miąłem ati flash podaje komende robi coś a potem mam w dosie napisane "format:atiflash -s<adapter num> <filname> [kbytes]"nie wiem co to znaczy i co mam zrobic ale zostawiam to resetuje kompa i nigdzie tego biosa zgranego nie ma,a nie ma inej możliwości zgrania np.spod windowsa?Ja zrobiłem tak że mam dyskietke od 98 ot z niej wystartowąłem a na 2 miąłem ati flash podaje komende robi coś a potem mam w dosie napisane "format:atiflash -s<adapter num> <filname> [kbytes]"nie wiem co to znaczy i co mam zrobic ale zostawiam to resetuje kompa i nigdzie tego biosa zgranego nie ma,a nie ma inej możliwości zgrania np.spod windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 a propo daro 1 ile cię ten sprzęt kosztował,a wc kupiłes czy sam robiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Oczywiście, że sam składałem, a cena...powiem tylko,że większość przyjechała z Hitlerowa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Oczywiście, że sam składałem, a cena...powiem tylko,że większość przyjechała z Hitlerowa. :Dskad gdzie top leży podaj cene koło 4500zł ,wc sam czy kupione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 """"Ja zrobiłem tak że mam dyskietke od 98 ot z niej wystartowąłem a na 2 miąłem ati flash podaje komende robi coś a potem mam w dosie napisane "format:atiflash -s<adapter num> <filname> [kbytes]"nie wiem co to znaczy i co mam zrobic ale zostawiam to resetuje kompa i nigdzie tego biosa zgranego nie ma,a nie ma inej możliwości zgrania np.spod windowsa?Ja zrobiłem tak że mam dyskietke od 98 ot z niej wystartowąłem a na 2 miąłem ati flash podaje komende robi coś a potem mam w dosie napisane "format:atiflash -s<adapter num> <filname> [kbytes]"nie wiem co to znaczy i co mam zrobic ale zostawiam to resetuje kompa i nigdzie tego biosa zgranego nie ma,a nie ma inej możliwości zgrania np.spod windowsa?""" _________________ Odpowiedzcie mi na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...