migot Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam Mam taki problem .bardzo czesto zdarza mi sie ze komputer nagle mi sie zawiesza, albo przy przegladaniu stron internetowych albo (czesciej duzo) przy graniu). Wczesniej mialem z tym problem i patrzac w narzedzia admin wyskakiwaly bledy w systeme z usługa cardex czy cos. Teraz dzieje sie to samo tylko zamiast tego mam bldy w aplikacji a dokladniej: " Nie można usunąć z pamięci ciągów licznika wydajności dla usługi WmiApRpl (WmiApRpl). Kod błędu to pierwszy wpis DWORD w sekcji danych (Data). " "Ciągi wydajności w wartości rejestru wydajności są uszkodzone, kiedy proces Performance dostawcę licznika rozszerzeń. Wartość BaseIndex z rejestru wydajności to pierwszy wpis DWORD w sekcji danych (Data, wartość LastCounter to drugi wpis DWORD, a wartość LastHelp to trzeci wpis DWORD w sekcji Data." "Ciągi wydajności w wartości rejestru wydajności są uszkodzone, kiedy proces Performance dostawcę licznika rozszerzeń. Wartość BaseIndex z rejestru wydajności to pierwszy wpis DWORD w sekcji danych (Data, wartość LastCounter to drugi wpis DWORD, a wartość LastHelp to trzeci wpis DWORD w sekcji Data." Tu zamiesczam zrzut ekranu z przegladu zdarzen http://img32.imagesh...beztytuuywb.jpg Bardzo prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...