Marcin9312 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam! Potrzebuję laptopa za 2 tys. żeby można też było na nim trochę pograć. Podoba mi się ten: http://www.allegro.pl/item704828521_graj_l...hd4570_512.html Piszcie jak macie lepsze propozycje. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Ten lapek ma całkiem fajną grafikę w tej półce cenowej. Kupiłem dopiero co Dell'a z tą grafą (tylko bez tej dodatkowej integry) i bardzo ładnie chodzi. W starsze lub mniej wymagające gry można spokojnie popykać. To było na maks detalach, a jak się chce wyższą wydajnośc to trzeba zmniejszyć detale albo rozdziałkę Myślę, że spoko graficzka za taką kasę. I mało prądu ciągnie. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Surreal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Polecam ci tego laptopa http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/5920/hp+c...5-+fu409ea.html, mój kumpel niedawno go zamawiał i jest bardzo zadowolony. Moim zdaniem to dość niska cena jak na komputer z takimi parametrami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Polecam ci tego laptopa http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/5920/hp+c...5-+fu409ea.html, mój kumpel niedawno go zamawiał i jest bardzo zadowolony. Moim zdaniem to dość niska cena jak na komputer z takimi parametrami.Chyba kpisz. To jest jakieś padło a nie notebook do grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrowski Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ten Asus całkiem niezły jak na tą cenę. Tylko nie sugeruj się tym wykresikiem o awaryjności. Negatywne opinie w tej kwestii wciąż obijają mi się o uszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Polecam ci tego laptopa http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/5920/hp+c...5-+fu409ea.html, mój kumpel niedawno go zamawiał i jest bardzo zadowolony. Moim zdaniem to dość niska cena jak na komputer z takimi parametrami. :blink: Jaja sobie robisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ten asus za 2 tysie to bardzo dobra propozycja. Zintegrowana HD3200 na codzień w zupełności wystarcza, a do gier druga. Jeśli wszsytko jest programowo dobrze poustawiane oszczędność i baterii i mniejsze temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Niedługo będzie test tego Asusa na notebookcheck.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 (edytowane) :blink: Jaja sobie robisz ? Tamten gosc to naciagacz na swoj sklep. Obejrzyjcie jego posty, napisal 3 i we wszystkich poleca ten "sklep" swiat-laptopow. BAN him! Na pochybel spam botom ;) Edytowane 14 Sierpnia 2009 przez krawetko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jeszcze w kwestii giercowania - chwaliłem wydajnośc tego nowego radka, ale ponoć wersja w Asusie jest sporo wolniejsza, niz ta w Dell'u (64bit vs 128bit). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Surreal Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 To ze akurat jestem zadowolony z jakiegoś sklepu nie znaczy od razu, że jestem tam jakimś naciągaczem od nich :o nie wiedziałem, że już się nie można wypowiedzieć i wyrazić swojego WŁASNEGO zdania na jakiś temat w tym kraju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visage Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 To ze akurat jestem zadowolony z jakiegoś sklepu nie znaczy od razu, że jestem tam jakimś naciągaczem od nich :o nie wiedziałem, że już się nie można wypowiedzieć i wyrazić swojego WŁASNEGO zdania na jakiś temat w tym kraju. polecając notebooka z celeronem i zintegrowaną grafą do grania, co więcej - w takiej cenie, albo jesteś kompletnym komputerowym ignorantem albo naciągaczem - jedno czy drugie - nie warto sugerować się Twoim "niezawistnym" zdaniem". wracają co tematu - polecam tego Asusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 To ze akurat jestem zadowolony z jakiegoś sklepu nie znaczy od razu, że jestem tam jakimś naciągaczem od nich :o nie wiedziałem, że już się nie można wypowiedzieć i wyrazić swojego WŁASNEGO zdania na jakiś temat w tym kraju. Koleś napisałeś (do momentu tego posta) 3 posty. W każdym z nich użyłeś linka tego sklepu - trochę podejżane. Poza tym 4.VIII (w złym dziale :)) pisałeś o tym że chcesz kupić laptopa właśnie z tego sklepu i co forumowicze o nim sądzą. Potem 12.VIII polecasz innego HP'ka z tej strony komuś kto chce lapka żeby troszkę pograć. A ty mu proponujesz kompa (co go kupił twoj kolega): Celerona M550 :lol: z 1GB ramu i GMA965 :blink: ze świetnym FreeDOS'em w jakże atrakcyjnej cenie 1999zł :lol: Proponuję zrobić z tego zestaw z torbą i myszką i podnieść cenę do 2299! Tego samego dnia również dodajesz link do tego sklepu w topicu Spis Sklepów Komputerowych. Może udziel się gdzieś indziej jeszcze? Zrób test tego lapka co go "kupiłeś", rozwiej swoje wątpliwości w dziedzinie komów, bo na pewno jakieś masz. I może jak już będziesz miał trochę postów w miarę OK to zacznij reklamować sklepy. Bo normalnie nic tylko End OT Marcin9312 No i co tam kupiłeś? Przyszło już, zadowolony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...