..::SNAP::.. Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 wszystko sie zaczelo od tego :) tak wygladal przed modyfikacja moj piekny Chieftec Dragon a tak po modziku ... szybka z pc-tuning.pl, 2 katody ( niebieska & czerwona ) od Chiefteca. narazie tylko tyle :( zbieram kase na reszte czesci do modyfikacji i dalej bede sie chwalil :) czekam na komentarze :) mam nadzieje ze same pozytywne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 rześko troche mało kreatywnie ale rześko chyba też sie skusze na te katody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ci dam malo kreatywne :) oj cycek ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 no mnie się podoba, nie włożyłeś w to wiele inwencji twórczej ale efekt może się podobać....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 no mnie się podoba, nie włożyłeś w to wiele inwencji twórczej ale efekt może się podobać.......no właśnie o tym mówiełem ale wygląda fajnie .:Snap:. nie strasz mnie prosze bo sie w porty posram :D:D:D:D:DD::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Hmm.................... Ja bede krytykowal, a co ? :wink: IMHO : - za male okno - szmata IDE szpeci - katody ok, ale czerwona umiescilbym pomiedzy napedami a mobo, lepszy efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Hmm.................... Ja bede krytykowal, a co ? :wink: IMHO : - za male okno - szmata IDE szpeci - katody ok, ale czerwona umiescilbym pomiedzy napedami a mobo, lepszy efekt Podpisuje sie pod tym co reed napisal :P Malo ambitny ten mod w dodatku. Okno gotowe kupowac. Trza byc leniem :P 8O :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 kabel od hdd idzie do wymiany :) a tak btw to kabel od spawary :) czekam na kase SpiderMAN ... "Okno gotowe kupowac. Trza byc leniem " z oknem pier **** sie tylko 6 godzin :) nie pytaj dlaczego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ...dzie som fotki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 kabel od hdd idzie do wymiany :) a tak btw to kabel od spawary :) czekam na kase SpiderMAN ... "Okno gotowe kupowac. Trza byc leniem " z oknem pier **** sie tylko 6 godzin :) nie pytaj dlaczego ;) To ja ze swoim logo krocej o polowe :) :P Cos zmasciles? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Wypowiedzialbym sie, ale niestety fotek cos ni ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Wypowiedzialbym sie, ale niestety fotek cos ni ma :? no som pszeciesz 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Hmm.................... Ja bede krytykowal, a co ? :wink: IMHO : - za male okno - szmata IDE szpeci - katody ok, ale czerwona umiescilbym pomiedzy napedami a mobo, lepszy efekt Podpisuje sie pod tym co reed napisal :P Malo ambitny ten mod w dodatku. Okno gotowe kupowac. Trza byc leniem :P 8O :twisted: :twisted: Można byś bardziej leniwym(tak jak ja) i zamierzać kupić boczny panel z oknem od Chiefteca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Spaprać taką obudowe takim brzydkim oknem. A fuj.. Trza było coś wymyślić. Jakiś wzorek albo coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Spaprać taką obudowe takim brzydkim oknem. A fuj.. Trza było coś wymyślić. Jakiś wzorek albo coś innego. to wytnij sobei jakis zworek chyba kwadrat albo szlaczek Można byś bardziej leniwym(tak jak ja) i zamierzać kupić boczny panel z oknem od Chiefteca :wink:tez chcialem ale ponad 200 zeta to za drogo :wink: Cos zmasciles? :)szybke mam z pc-tuning i tam daja kooleczko :) zeby wyciac wieksza dziure pod uszczelke pojechalem WIEKSZA dziure i doopa :wink: powiekszalem dremlem :) smarowalem szybe maselkiem :) i jakos sie udalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 szybke mam z pc-tuning i tam daja kooleczko :) zeby wyciac wieksza dziure pod uszczelke pojechalem WIEKSZA dziure i doopa :wink: powiekszalem dremlem :) smarowalem szybe maselkiem :) i jakos sie udalo Bo to sie mierzy uszczelke wewnatrz, jaki trzeba dystans, dopiero do tego dobierasz "kooleczko" Sam tak robilem i wyszlo spox, bez dopilowywania. Jedyne co bylo iezko zrobic, to wcisnac klin w uszczelke, ale zz oliwka sie dalo :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 :) zmienilem "polozenie " jednaj katody - jak mowiles czerwona wsadzilem pionowo kolo mobo, troszke za napedami duzo nie zmienilo ;) ale przynajmniej mozna jakos ulozyc kable w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 No, motyla noga, to okno jakieś nie fajne, kurcze pióro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Wypowiedzialbym sie, ale niestety fotek cos ni ma :? no som pszeciesz 8O No tera widze :P SNAP - jedyne co mi tak naprawde sie podoba to oswietlenie :wink: Okno jak na taka obudowe jest za male i ja bym ja odwrocil w lewo, ale to jest tylko moje zdanie a wazne jest to, że tobie sie podoba i że wyszlo tak jak chciales. A zreszta okno mozna przerobic jeszcze - nic straconego 8) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 No poki co to maaaaałooooooo!! Ale wygląda dosyć pospolicie :( Nawet katody, kurde gdzie nie spojrze to niebieskie+czerwień :( Ja ze swoim uv chyba jestem najbardziej oryginalny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 i zobaczysz ze swojego UV raka skorki :) btw jutro zbiaram sie do grawerowania wzorku na szybie :) Dremel bedzie w ruchu :) & koncowka do frezowania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma!!!! napisał że pierwszy etap moda to się pewnie chlopak jeszcze poprawi! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 :) noooo chociaz jeden porzadny :) ja mam co lubie :) mi sie podoba , w koncu jest tylko szyba i katody wiec nie mozna duzo po tym oczekiwac obiecuje ze bedzie lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 MOD wyglada srednio ale uwazam jak koledzi ze pewne szczegoly poprawisz chociaz osobiscie mi sie podoba!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Mi sie nie podoba :| [] []\\//[] []=[] (()) zepsules ładną bude... ( to moja opinia...) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Blehh te okno mi się bardzo nie podoba :? za małe i na twoim miejscu jedną katode umieścił bym na górze a drugą na dole albo jedną po prawej a drugą po lewej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 malo pracochlonne ale efekt nawet fajny - dwie katody rox. szybka faktycznie slaba. ale zawsze mozesz poswiecic nastepne 6 h na ciecie ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 nie chcialem dawac wiekszej szyby bo po grzyba ?? trzeba miec wiecej elementow swiecacych a tuz nad modo sa sanki na ktorych opiera sie zasilacz i nie chcialem zeby bylo je widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 i zobaczysz ze swojego UV raka skorki :) Nie, bo szkło filtruje promienie ultrafioletowe. A moja szyba jest przydymiona co daje fajny efekt efekt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 A moja szyba jest przydymionadym od fajek :lol: :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...