Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Projekt CRAZY DRAGON - pierwszy etap modzika ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale chyba to sa jakies normy bezpieczenstwa. Seryjnie kazde miejsce na wiatrak musi miec seryjny grill zabezpieczajacy.

W Codegenach jest to po prostu zwykla ponawiercana blacha. Chieftec poszedl dalej, ponacinal ja w kwadraciki i "wybrzuszyl". Mimo to i tak w niecaly tydzien u mnie juz tego nie bylo - wiem, gdzie nie pchac lap.

Co prawda 2-lata gwarancji poszlo sie ... ale to niejako efekt uboczny :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8) A ja bede zaciekle bronil kolegi z Wrocka SNAP wypas buda :twisted:

kabelek zmien katodke popraw jak reed polecil i bedzie spox.......

ps.Ciekaw jestem co o mojej w przyszlym tygodniu powiecie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie super budka. :D

Faktycznie na pirwszym miejscu trzeba wymienić kabel od HDD bo troche szpeci (fjne są Fluorescencyjne, ale najlepszy efekt dają z katodą ultrafioletową). Napisałeś że dasz też kolorowe wentylatory mysle że to też super pomysł. Okno, może i jest tuć przymałe ale jak dla mnie OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8) A ja bede zaciekle bronil kolegi z Wrocka  SNAP wypas buda :twisted: 

kabelek zmien  katodke popraw jak reed polecil i bedzie spox.......

ps.Ciekaw jestem co o mojej w przyszlym tygodniu powiecie :?

katode poprawilem :)

kabelek bedzie w poniedzialek

wszystko na dobrej drodze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam popieram, obudowa super. Nie lubie zmykanego panela przedniego, ale to juz się chyba nie da zmodowac (czyba ze wyrwiesz)

Co do dziury to tez bedę miał małą... w tym urok. Poza tym ja bede miał bardzo ciemna (mało ledów), bo nie lubie kiczu... jakbym chciał ufo to bym zamieszkał obok strefy 51 :evil:

Moja szybka bedzie jeszcze mniejsza bo około 20 na 13 cm, ale sami zobaczycie, juz mam logo wygrawerowane, nie moje, bo nawet frezarka by się pochlastała.

Poza tym mało praktyczne, jak cięta to mogłeś zaraz na chłodzenie przywalić.

A ludzików co się czepiaja że kupna (nawet jak kupna nie jest) to sobie olej, jakby była taka do moje obudowy to zaraz bym kupil. lepiej kupić toye za 70 farbę nażrec się strachu ze ręka zjedzie i bedzie bez boku, potem cena plaksy (no chyba ze wyrwana z przystanku) i ciekawe czy 200 zł nie wyjdzie... no chyba ze ktos ma małą ślusarnię i full stuffu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi