Mutos Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 A moja szyba jest przydymionadym od fajek :lol: :wink: 8)Nieeee, nie smrodze sobie w pokoju ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Dla mnie tez szybka jest ciut mala. Jak masz czas to wez dremel i wypierdziel te pseudo-grille. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 jaki grile ?? o czym Ty mowisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Nie wiem dlaczego, ale chyba to sa jakies normy bezpieczenstwa. Seryjnie kazde miejsce na wiatrak musi miec seryjny grill zabezpieczajacy. W Codegenach jest to po prostu zwykla ponawiercana blacha. Chieftec poszedl dalej, ponacinal ja w kwadraciki i "wybrzuszyl". Mimo to i tak w niecaly tydzien u mnie juz tego nie bylo - wiem, gdzie nie pchac lap. Co prawda 2-lata gwarancji poszlo sie ... ale to niejako efekt uboczny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 nie bede tego wycinal :) chcem tam dac wiatraczki swiecace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 8) A ja bede zaciekle bronil kolegi z Wrocka SNAP wypas buda :twisted: kabelek zmien katodke popraw jak reed polecil i bedzie spox....... ps.Ciekaw jestem co o mojej w przyszlym tygodniu powiecie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aprox Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Jak dla mnie super budka. :D Faktycznie na pirwszym miejscu trzeba wymienić kabel od HDD bo troche szpeci (fjne są Fluorescencyjne, ale najlepszy efekt dają z katodą ultrafioletową). Napisałeś że dasz też kolorowe wentylatory mysle że to też super pomysł. Okno, może i jest tuć przymałe ale jak dla mnie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 8) A ja bede zaciekle bronil kolegi z Wrocka SNAP wypas buda :twisted: kabelek zmien katodke popraw jak reed polecil i bedzie spox....... ps.Ciekaw jestem co o mojej w przyszlym tygodniu powiecie :? katode poprawilem :) kabelek bedzie w poniedzialek wszystko na dobrej drodze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 przecież to jest imitacja promieni UV w tych katodach...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 i zobaczysz ze swojego UV raka skorki :) Nie, bo szkło filtruje promienie ultrafioletowe. A moja szyba jest przydymiona co daje fajny efekt efekt ;) beka zapomnialem zacytowac do czego pije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja tam popieram, obudowa super. Nie lubie zmykanego panela przedniego, ale to juz się chyba nie da zmodowac (czyba ze wyrwiesz) Co do dziury to tez bedę miał małą... w tym urok. Poza tym ja bede miał bardzo ciemna (mało ledów), bo nie lubie kiczu... jakbym chciał ufo to bym zamieszkał obok strefy 51 :evil: Moja szybka bedzie jeszcze mniejsza bo około 20 na 13 cm, ale sami zobaczycie, juz mam logo wygrawerowane, nie moje, bo nawet frezarka by się pochlastała. Poza tym mało praktyczne, jak cięta to mogłeś zaraz na chłodzenie przywalić. A ludzików co się czepiaja że kupna (nawet jak kupna nie jest) to sobie olej, jakby była taka do moje obudowy to zaraz bym kupil. lepiej kupić toye za 70 farbę nażrec się strachu ze ręka zjedzie i bedzie bez boku, potem cena plaksy (no chyba ze wyrwana z przystanku) i ciekawe czy 200 zł nie wyjdzie... no chyba ze ktos ma małą ślusarnię i full stuffu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 przednie drzwiczki mozna scignac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 taki sobie wygrawerujcie :D!! http://etherlabs.net/m.werneburg/fun/tattoos/dragon/ -stronka z zajeb.... wzorkami smoczkow =] ... modemowiec szukal[ja] wiec 5 zeta niech kazdy zuca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale widzialem lesze modziki, ten jest zwykły taki prosty...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ja tez widzialem lapsze ale robie tak jak umiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 SNAP zaje!!! Zrob mi takie :D! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 SNAP zaje!!! Zrob mi takie :D!co ci zrobic :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 bude ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Nie no coś Ty żartuje, nie bież sobie tego do serca :) naprawde mi się podoba. COOL!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...