guldur Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam, Niedawno zmienialem chlodzenie z 8800GT (zeby bylo ciszej i zeby zbic temperature), teraz chcialbym to samo zrobic z procem. Chlodzenie mam boxowe, ale w stresie dosyc glosno pracuje i temperatury sa wysokie. Zalezy mi na jak najnizszej cenie, ale tak zeby mialo to sens (tzn. zeby bylo nieco ciszej, a przede wszystkim zeby temperatury spadly). Jest cos tanszego od np. Karakoruma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Do C2Q nie opłaca się kupować nic tańszego od Karakorum. Kup Karakorum, może być używane - czasem idą za 50, 60zł używane a przecież kawałek metalu się nie zużywa ;) Ja bym kierował się w stronę używanego Scythe Ninja / Mugen - ale to jeszcze wyższe koszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Używanego Mugena wyrwiesz za ~100, to chyba najlepsza opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...