pastel Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zabieram się do zrobienie mobo tray'a, ale otwory pod dystanse to istna droga przez piekło :mur: potrzebny jest gwintownik metryczny o wymiarze 3.5 skoku 0.6 zanim się dowiedziałem, że w ogóle to produkują byłem 4 sklepach z tego typu rzeczami :mur: czy wiecie może, gdzie można to kupić w ilości sztuk: 1 ;) bo wszystko inne to komplety za 60zł - do 6 dziurek nie ma sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Patrzyłeś na allegro? Może bardziej opłacalne jest pójść do jakiegoś warsztatu ślusarskiego z tym? Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 kup dystanse 3mm i zrob otwory pod gwint M3 taniej, lepiej, wygodniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastel Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 i tak też zrobię - chciałem wedle standardu, ale to nie ma sensu macie jakieś dobre źródła dystansów? bo na lolegro bieda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 W sklepie elektronicznym są słupki dystansowe do wyboru najczęściej Alu i mosiądz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastel Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) super, dzięki ale dzis rano znalazłem gwintownik M3,5 2 szt. za 14zł ;) więc będę szukał słupków pod takie otwory EDIT: mam źródło - sklep TorMet w Bydgoszczy, więc chętni niech pytają, mogę zamówić i przysłać ;) Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez pastel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 W tych słupkach napewno jest gwint metryczny? Bo jak masz tam jakiś calowy to nie warto kombinować, lepiej kupić dystanse z M3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...