noose Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jak ktos ma pytania na jutro to dawac je tutaj :) drukne swojej pannie, bo z tego co mowila, to zle poszlo, bo temat jakis dziwny..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja pamiętam jedną fajną sytuacje - stoje se na korytarzu a 3 gim piszą sobie test. Mija połowa czasu do zakończenia testu, a tu nagle ryk na całą szkołe "Chce mi się szczać!" :D Wywnioskuje z tego, że moi nauczyciele nawet do kibla nie puszczą :) i pomyśleć o ściąganiu...phi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Kurde ja nie wiem czy tu sie chwalic ze sciagneliscie? Jak byscie samemu zrobili to dopiero jest satysfakcja, a nie w pizde kopane :P sciagania sie zachciewa :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Nie robcie apetytu mi z tym sciaganiem bo mnie skreca... :D ! U mnie nie bylo mowy o sciaganiu-3 osoby z przodu, 2 z tylu, 2 po bokach i jedna osoba z kuratorium z gory obserwowala :? . Shit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ja pierdziele...ynteligentny qmpel :)Cały tegoroczny test humanistyczny gimnazjalny był ynteligentny :lol: :lol: :lol: Link do testu!! :lol: :lol: :lol: A potem się dziwią, że tak nisko jesteśmy z nauką :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 hehehe... ja pisalem w charakterystyce Robinsona Crusoe :) A nic wymyslec nie moglem:) O 18 niech syscy napisza jak im poszlo!! przypominam adres dla zapominalskich:) ]http://www2.gazeta.pl/edukacja/0,0.html jutro matma:) a mi na hale wleciala jaskolka i sobie cwierkala:) siedzielalem w trzecim rzedzie od konca!nikogo z zewnatrz nie bylo a komisja: Xsiadz, Katechetka, 60 letni matematyk, Geografica(spox babka). obydwie nauczycielki podpowiadaly az sie kurzylo! kolega siedzial za mna i pyta : "czym sie roznia te dwie maski?" myslalem,ze padne! ale tu gimnazjalistufffffff! :twisted: :twisted: chopaki! rzadzimy!: lepiej sie tak nie chwal, bo jak ktos doniesie ze tak u was bylo to macie uniewazniony i milego pisania w sierpniu! nie w sierpniu tylko w czercu!a dokladniej: 24 czerwca 2003 r. - godz. 9.00 25 czerwca 2003 r. - godz. 9.00 hyhyhyhyhy.... uniewaznia? a skad beda wiedzieli ska jestem? ano jak to skad? w profilu mam! :oops: ale juz zmieniam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 heh :P sorry, ale ja lecialem z info z mojego egzama :P u was nie wiem jak jest :) ps. co z wynikami testu? juz mialy byc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a tych odpowiedzi jakos caly czas nie widze na www.gazeta.pl :( :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 POŁĄCZMY SIŁY I SZUKAJMY EGZAMINU MATEMATYCZNEGO ... MUSI BYĆ W SIECI :P ... ja szukam :) pozdro ... pamietajcie jutro (a kwadrat pierwiastków z trzech) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Po 21.00 opublikujemy rozwiązania do testu - za opóźnienie przepraszamy to .... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Buu dopiero po 21 odpowiedzi a nie moge sie doczekać żeby sie upewnic ze mam ten 1 punkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Nieoficjalne odpowiedzi sa tutaj http://sportcom.pl/human-odp.doc Ja mam tak: 01-20 :arrow: 19pkt 21-29 :arrow: 06pkt 30 :arrow: 04pkt, strace 1pkt na postaciach z Antygony :roll: 31 :arrow: a skad mam qrwa wiedziec :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 wydaje mi sie ze niektore zadania tam sa z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e !! np. zadanie z tym ktory wyraz zmienil nazwe !! bo pare osob po konsultacjach z nauczycielami mowilo o partyzancie !!!!! A w 30 zajebalem to samo co ty :) zapomnialem tych postac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 O K URWA!! JA ZAZNACZYLEM WLASNIE PARTYZANTA!! Moze bedzie 20/20 :) Tylko partyzant mi tam pasowal, a wam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ciekawe kto to pisal :roll: Teatr byl nadzieja na odbodowe Polskimam watpliwosci co do poprawnosci tych odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 heh no mi tylko PARTYZANT pasowal !!!!! :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 to jak wiecie cos o tych pytaniach na matme, bo koledze powiedzialem ze poszykam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ja z tych odpowiedzi tylko 3 zle mialem:) ja zaznaczylem artyste! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 no cos gazeta sie spuznia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 nie to mój zegarek o 4 min ma roznice z tweakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 heh sam_sungchodzi o ksywke? jak o nia to tez wydaje mi sie tandetna :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 POŁĄCZMY SIŁY I SZUKAJMY EGZAMINU MATEMATYCZNEGO ... MUSI BYĆ W SIECI :P ... ja szukam :) pozdro ... pamietajcie jutro (a kwadrat pierwiastków z trzech) I co? Masz :?: Ja nic :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A na gazeta.pl to se chyba w kulki lecą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Po 21.00 opublikujemy rozwiązania do testu - za opóźnienie przepraszamy K****, na gazeta.pl to chyba naprawdę jaja robią. Zaraz napiszą, że wyniki o 24. Niech te wyniki się wreszcie pojawią, bo zaraz z nerwów załaduje z baniaka w monitor :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ta wogole nie bedzie chca na gazete za 2 zl naciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 niech ktos sie wlamie gdzies i sciagnie jutrzejszy tescik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Taaa, żeby 500.000 osób leciało rano do kiosku near the home i wywaliłe 2 zyle na gazetkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 buuaahahahahah , juz 21:36 a wy nadal nie macie tych swoich wynikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 TO ICH CELOWE ZAGRANIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A i tak nie chce wiedzieć jak mi pozło :P. Dowiem się jak będą podawać wyniki ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...