Skocz do zawartości
ahu

Egzamin gimnazjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pamiętam jedną fajną sytuacje - stoje se na korytarzu a 3 gim piszą sobie test. Mija połowa czasu do zakończenia testu, a tu nagle ryk na całą szkołe "Chce mi się szczać!" :D

Wywnioskuje z tego, że moi nauczyciele nawet do kibla nie puszczą :) i pomyśleć o ściąganiu...phi !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie robcie apetytu mi z tym sciaganiem bo mnie skreca... :D ! U mnie nie bylo mowy o sciaganiu-3 osoby z przodu, 2 z tylu, 2 po bokach i jedna osoba z kuratorium z gory obserwowala :? . Shit...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe... ja pisalem w charakterystyce Robinsona Crusoe :) A nic wymyslec nie moglem:) O 18 niech syscy napisza jak im poszlo!! przypominam adres dla zapominalskich:) ]http://www2.gazeta.pl/edukacja/0,0.html

jutro matma:) a mi na hale wleciala jaskolka i sobie cwierkala:) siedzielalem w trzecim rzedzie od konca!nikogo z zewnatrz nie bylo a komisja: Xsiadz, Katechetka, 60 letni matematyk, Geografica(spox babka). obydwie nauczycielki podpowiadaly az sie kurzylo! kolega siedzial za mna i pyta : "czym sie roznia te dwie maski?" myslalem,ze padne!

ale tu gimnazjalistufffffff!  :twisted:  :twisted:  chopaki! rzadzimy!:

lepiej sie tak nie chwal, bo jak ktos doniesie ze tak u was bylo to macie uniewazniony i milego pisania w sierpniu!

nie w sierpniu tylko w czercu!a dokladniej:

24 czerwca 2003 r. - godz. 9.00

25 czerwca 2003 r. - godz. 9.00

hyhyhyhyhy.... uniewaznia? a skad beda wiedzieli ska jestem? ano jak to skad? w profilu mam! :oops: ale juz zmieniam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje mi sie ze niektore zadania tam sa z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e !! np. zadanie z tym ktory wyraz zmienil nazwe !! bo pare osob po konsultacjach z nauczycielami mowilo o partyzancie !!!!!

A w 30 zajebalem to samo co ty :) zapomnialem tych postac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 21.00 opublikujemy rozwiązania do testu - za opóźnienie przepraszamy

K****, na gazeta.pl to chyba naprawdę jaja robią. Zaraz napiszą, że wyniki o 24. Niech te wyniki się wreszcie pojawią, bo zaraz z nerwów załaduje z baniaka w monitor :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi