MacieX Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 heh sam_sungchodzi o ksywke? jak o nia to tez wydaje mi sie tandetna :D :lol: o ksywce nie ma co gadać każdy ma jaką chce .... ten heh był do punktów-ilości jakie uzyskałeś na próbnmy :) 54 ... moze teraz bedzie lepiej ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 oni se chyba w kulki leca.... co to k... ma byc?/ najpierw o 18, teraz o 21 daj Boze jest juz prawie 22!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 gazeta.pl <span style="color:red;">[ciach!]</span>lone <span style="color:red;">[ciach!]</span>e ciach!e :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 POŁĄCZMY SIŁY I SZUKAJMY EGZAMINU MATEMATYCZNEGO ... MUSI BYĆ W SIECI :P ... ja szukam :) pozdro ... pamietajcie jutro (a kwadrat pierwiastków z trzech) I co? Masz :?: Ja nic :cry: Niestety, przetrzebiłem co mogłem i gucio .. nic nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 tak jak potrafi gazeta se licznik nabijac, to chyba nikt nie potrafi! wiecie ile musza miec przez takie cos odwiedzin ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Qrwa jeszcze czekam 8 min i to pietole opluje monitor i ide lulu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 POŁĄCZMY SIŁY I SZUKAJMY EGZAMINU MATEMATYCZNEGO ... MUSI BYĆ W SIECI :P ... ja szukam :) pozdro ... pamietajcie jutro (a kwadrat pierwiastków z trzech) I co? Masz :?: Ja nic :cry: Niestety, przetrzebiłem co mogłem i gucio .. nic nie ma :( Ja myśle że napewno jest. ALe na pewno nie latwo znaleść. Przeciez jak ktos ma te pytania to się na pewno nimi nie chwali za chętnie. Qrde, a może na serio by się zgdzieś włamać, jeśli te testy leżą na serv szkół (wątpie ale moze) to żaden problem :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ale gazeta jakis musi je dostac pewnie zakodowane w mailu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Dobra narka chlopaki ;-l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 no nie jest!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 SA JUZ!! http://www2.gazeta.pl/edukacja/1,27095,1466775.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Buehehe :). Boze to bylo tak proste wiec po co wam odpowiedzi? :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A i tak nie chce wiedzieć jak mi pozło :P. Dowiem się jak będą podawać wyniki ;].Popieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A i tak nie chce wiedzieć jak mi pozło :P. Dowiem się jak będą podawać wyniki ;].Popieram :) ekhehehehe, ja tez :) dlatego wale gazete ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 POWODZENIA NA MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYM ..connectujmy się w ostatnim cierpieniu tego tygodnia pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Buehehe :). Boze to bylo tak proste wiec po co wam odpowiedzi? :D.Wiesz , nigdy nic nie wiadomo :lol: 8) A nóż będzie coś innego pyt7 odp B a może coś innego :idea: :lol: :lol: teraz będzie porażka :lol: jutro matma :twisted: :twisted: powodzenia & cheer up :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 właśnie wróciłem z tego mat-przyr był PIEKIELNIE TRUDNY!!!. Licze na 30pkt z niego tyle mnie usatysfakcjonuje bo Human poszedł nieźle (ok.35pkt). Ale matko boska ja trudne zadania otwarte!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 O, kurde :D:D. To było Zajebiście łatwe. Wszystkie otwarte mam dobrze :D (porównywałem z 3 kujonami :)). Testowe też nie trudne wogóle SUPERR :D:D:D:D:D:D:D:D:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dla mnie mat-przyr był banalny. Nie wiem co tam trudnego w tym było. Licze tak na 45. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 właśnie wróciłem z tego mat-przyr był PIEKIELNIE TRUDNY!!!. Licze na 30pkt z niego tyle mnie usatysfakcjonuje bo Human poszedł nieźle (ok.35pkt). Ale matko boska ja trudne zadania otwarte!!! Trudne ? Takie sie tylko wydawaly - ja zepsulem z tym wietrzeniem skal bo tylko jedno podpisalem a reszty zapomnialem 8) Mialem tez jakas niemoc na przeksztalcanie wzorow bo nie przeksztalcilem ale reszta otwartych byla latwa. NP. Z tym lusterkiem to byla tyulko i wylacznei proporcja - 7 metrow wychodzilo. Mysle ze ok 40pkt moge zdobyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja liczę na ok. 40 z humana i 40 z matmy= 80 razem, tylko, żebym się nie przeliczył :? Jak dostaniecie oficjalne wyniki to się pochwalcie, ja też to zrobię. Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A ile wam wyszło z tym rondem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 462M2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Mi też 462m2. A ile w tym ostatnim ze stożkiem i ile w tych trzech z benzyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 mi wyszlo w tym stożku 2,5 metra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Latwe bylo Licze na 40 pare tylko <span style="color:red;">[ciach!]</span>a spieprzylem z tym ronde bo zamiast Pi r2 zrobilemPi r :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Suchy pewny jestes ze 7, mnie tam wyszlo 8 :) Ale biologia i gegra to byl syff, jakie miasta, co z baltykiem itp. PISZCIE ! benzyna 35l zostaje po 200km, 45l to cala pojemnosc , 900km przejedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a mi tez 7, a bak mial 45, a po 200km 35l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Baltyk ? Dlatego ze duzo rzek wplywa, i mamy waskie polaczenie z oceanem wiec woda sie nie miesza. Na pewno 7 metrow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a mi tez 7, a bak mial 45, a po 200km 35ldokładnie tak 8). I pełen wystarczył na 900km. A wysokośc lusterka na 100% 7m (1/x=0.75/5.25). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...