ahu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A z tym Janem co do banku wplacal 1200zl na 1rok i oprocenotwanie 8%: d=(k*p*t)/100 d=(1200* 8 )/100 d=96zł i teraz procent od 96zl : d-20%d=96-19,2=76,8 Tak powinno byc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 qrde, tam trzeba bylo podac ile mu zostanie z tych odsetek ? Czy tylko ile odatku musi odprowadzic ? BO ja obliczelem 96zl i te 19.2 z odsetekk, ale nie pisalem ile mu zostanie odsetek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Trzeba bylo podac ile uzyska odsetek i ile mu zostanie po odprowadzeniu 20% podatku od odsetek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a ja rypnalem sie przy mnozeniu z tym asfaltem i mnie wyszlo cos 420 :P reszta spox....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a to zoltko z tym ziarnem to co mnialo wspolnego???? ja zaznaczylem ehhhh zarodek...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 w kazdym badz razie napisalem oby dwa dosyc dobrze....... z humana wszystko spox ( oczywiscie napisalem antygona, siostra natygony i krol :D ) a na charakterystyce napisalem cos w stylu rozprawki ( tzn plan .... jeden doopny argument i podsumowanie dla czego.... ) na ktorym wybralem holdena z ksiazki Salinger "Buszujący w zbozu".... z matmy wszystko spox....... zwalilem z tym mnozeniem to powinnem miec zamiast 5 to 4 gora 3....... z innych to zwlailem z tym miastem i nie wiem jak bylo z tym wietrzeniem...... z tymi wyspami to jakie eolocostam zaznaczylem z ta skarpa to wplyw rzek czy cos takiego a z tym grzybem to wietrzenie........ hehe a najlepsiejsze jest ze w tym roku bylem na konkursie z gegry :D :D :D masakra........ matma fiza, chemia spox........ biola tez nawet....... ciekawe kiedy beda wyniki w szkola btw u mnie bylo 0% sciagania...... wlasciwie tylko mozna bylo zobaczyc odpowiedzi jak egzaminator sprawdzal czy dobrze date urodzenia i kod wpisalismy ale stwierdzilem ze jak nie bede sciagal to bede mial satysfakcje ze dostalem sie do jakiejs szkoly tylko z mojej wiedzy, z tego co sie przez te 3 lata nauczylem.... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 matematyczny byl trudny :oops: duzo chemii i fizyki :( nio i otwartych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 [...]ale stwierdzilem ze jak nie bede sciagal to bede mial satysfakcje ze dostalem sie do jakiejs szkoly tylko z mojej wiedzy, z tego co sie przez te 3 lata nauczylem.... pozdrawiam No i takie podejscie mi sie podoba. A nie wiekszosc sie cieszy ze sciagala. Az wstyd na humanie sciagac jak to bylo banalnie proste :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 [...]ale stwierdzilem ze jak nie bede sciagal to bede mial satysfakcje ze dostalem sie do jakiejs szkoly tylko z mojej wiedzy, z tego co sie przez te 3 lata nauczylem.... pozdrawiam No i takie podejscie mi sie podoba. A nie wiekszosc sie cieszy ze sciagala. Az wstyd na humanie sciagac jak to bylo banalnie proste :lol: :lol: 8)Ja na żadnym nie ściągałem 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ale biologia i gegra to byl syff, jakie miasta, co z baltykiem itp. PISZCIE !wedlug mnie to z baltykiem to b czyli duzy doplyw wody slodkiej i wolne czy male mieszanie wody z innym morzem czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 heh sam_sungchodzi o ksywke? jak o nia to tez wydaje mi sie tandetna :D :lol: o ksywce nie ma co gadać każdy ma jaką chce .... ten heh był do punktów-ilości jakie uzyskałeś na próbnmy :) 54 ... moze teraz bedzie lepiej ?! sorry zdaza sie ze czlowiek czasem nie mysli i dzieki, pewnie bedzie lepiej ( tak mi sie wydaje :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ja z humana mam 3-4 bledy :) z matmy jeszcze nie wiem,ale o 18 na gazecie maja byc wyniki to dam znac:) z matma cienko bylo :evil: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 [...]ale stwierdzilem ze jak nie bede sciagal to bede mial satysfakcje ze dostalem sie do jakiejs szkoly tylko z mojej wiedzy, z tego co sie przez te 3 lata nauczylem.... pozdrawiam No i takie podejscie mi sie podoba. A nie wiekszosc sie cieszy ze sciagala. Az wstyd na humanie sciagac jak to bylo banalnie proste :lol: :lol: 8)Ja na żadnym nie ściągałem 8).bo od ciebie sciagali :D ja sciagnole tylko dwa zamkniete z Chemi wiec 2pkt. Taki typek mi podpowiedzial którego nie znalem ale w sumie spoko koles bo jak sie dwoch panienek pytalem to mowily cicho cicho :D. Ale mialem przejscie jedno :D skonczylem pisac i siedze czekam na kumpla ,nagle widze ze cos sie poruszyl i na caly glos krzyknołem : "Prezes (taka ma xywke) Bucu idziemy :D " naszczescie sie nie przywalili tylko glupio usmiechneli (Mloda babka od Anglika ,WuEfista i taki typ z zewnatrz tez mlody). Ale jak mi sie tak wymsknelo to sie deko wystaszylem :D. Ogólnie dzis z ojcem sprawdzalem te zadania to z matmy bede mial ok 30pkt a z polaka ok 35 wiec za caly test 65 moze i nawet wiecej za swiadectwo bedzie ~45-50 wiec razem ponad 110pkt :D tyle mi szczerze mówiąc wystarcza :D. NIC SIE NIE UCZYŁEM DO TYCH TESTÓW!. A tak sie strachalem ze nie wyjdzie itp... ze do zawodowy mnie wyjebia... a tak naprawde (sluchac 2go gimnzjalisci ) TE TESTY SĄ ŁATWE!! PRZEZ 3 LATA STARAŁEM SIE REGULARNIE CHODZIĆ DO BUDY! MALO SIE UCZYLEM (gdzies na tydzien godznka mi wychodzila...) sprawdziany i kartkowki lecialem na sciagach I TESTY NAPISAŁEM PRZYZWOICIE!!! (srednia z tamtego roku to 58pkt wiec...). TE TESTY TO PIC NA WODE NIE MA SIE CZEGO BAC ,KAZDY SIE DOSTANIE TAM GDZIE CHCE (nie mowie o jakis zajebistych liceach ale o takich srednich...) NIE MA SIE CZEGO BAC!!!. Ale nie gadajcie niby taki strach a tak naprawde kupa... elegancko idzie jak sie nic nie uczysz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja pisalam rok temu i z polaka egzamin to jest blahostka wystarczy ze czytasz ze zrozumieniem i umiesz sie dobrze wypowiadac zeby napisac jakies wypracowanie. Nie wiem czy ktos z was porownywal tegoroczne egzaminy z zeszlorocznymi ale tegoroczny polak byl latwiejszy. Nie bylo interpretacji dziel sztuki. Autorzy tegorocznych lepiej sie spisali. Co do matmy to nie wiem bo niewidzialam dzisiejszych. Ten ktory ja pisalam ni byl taki prosty jak polak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Jelen rotfl ja rok temu tylko z fizy i bioli sie uczylem i mialem lacznie (bez jakichs smiesznych punktow za swiadectwa) ~80-85 a to mowienie ze nia ma sie czego bac to mozesz obie w trampki wsadzic. i wiem co mowie bo jak masz na takim zadupiu gdzie ja mieszkam po 15 osob na jedno miejsce i tlum na korytarzu przed rozmowa z nauczycielami to naprawde mozna w gacie lac. (a tydzien potem wyparowalo jakies 90% chetnych :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja pisalam rok temu i z polaka egzamin to jest blahostka wystarczy ze czytasz ze zrozumieniem i umiesz sie dobrze wypowiadac zeby napisac jakies wypracowanie. Nie wiem czy ktos z was porownywal tegoroczne egzaminy z zeszlorocznymi ale tegoroczny polak byl latwiejszy. Nie bylo interpretacji dziel sztuki. Autorzy tegorocznych lepiej sie spisali. Co do matmy to nie wiem bo niewidzialam dzisiejszych. Ten ktory ja pisalam ni byl taki prosty jak polak.Zgadzam się w zeszłym roku humanistyczny test był trudniejszy niż tegoroczny. matma była chyba na tym samym poziomie: Test matematyczno-przyrodniczy P.S. Powodzenia z wyborem przyszłej szkoły gimnazjaliści :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dokladnie z bakiem i lusterkiem mam jak WY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A gazeta.pl znowu se w kulki leci, tak jak wczoraj. Teraz już nawet nie piszą, że opublikują odpowiedzi o 21 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Są już ODPOWIEDZI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a ja sie rypnąłem ... i nie mam pojęcia dlaczego w tym lusterku ... szczerze mówiąc przez kumpla bo ten juz wyszedl no to ja tak chcialem z nim omowic no i do halzy wrocic bo ta sama droga.. i na odwal sie w pamieci szybko zrobilem to lusterko i zostawilem 8m.... :P (wiem wiem zwala) no ale rondo OK , Baltyk OK , jajko tez, oprocentowanie i vat od niego podobnie- bezblednie ... ogolnie latwy... ale wiem ze zrobilem totalnie debilne bledy ktorych w zyciu bym nie zrobil gdybym zostal przy danym zagadnienu tylko co przy czytaniu o radku 9800 pro :) albo podzielic to na 4 :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ja z lusterkiem napisalem 7,5 m :oops: skad ja to wzialem :( :evil: :( :cry: a tak to mam PEWNE 28 pkt+ reszta ktorej nie pamietam co zaznaczylem! a jak u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Wychodzi okolo 43 pkt :P - i tak ma byc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 qrwa ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>....owo mi poszedl z matem.-przyr. tak sie walnalem na zadaniach ze szok jak bede mial polowe pkt . to bedzie fajowo bo z polaja jak sprawdalem to bede mial kolo 40 pkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ale <font color="#FF0000">[ciach!]</font>....owo mi poszedl z matem.-przyr. tak sie walnalem na zadaniach ze szok jak bede mial polowe pkt . to bedzie fajowo bo z polaja jak sprawdalem to bede mial kolo 40 pkt :) Tez nie jestem zadowolony z mat.przyr. :( . Z testowych mam 5zle + otwarte, z tym lusterkiem sie pomylilem wyszlo 9 :( , z tymi wydmami tez zle podpisalem, nie przeksztalcilem tego wzoru :( ....ale moze ze 30 bede mial...shit :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 BUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA mam minimalnie ( tego co obliczylem ze starszymi ) wedlug ostrych , kryteriow moich starszych 80 punktow a maxymalnie 87 - 88 LO II - musze tam sie dostac.... jak sie dostane to za gora dziesiec lat widzicie mnie w TV jako the best of all IT'man :D :D :D ....... i to tylko z wlasnej!!!!!!!! tylko z mojej wiedzy!!!!!!!! ale sie ciesze......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 O ja mam 43-43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ja to skaszanilem bedzie (za ogol) jakies 60~70 pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 na szczescie nie musialem juz tego pisac:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 reasumujac wedlug mnie test byl banalny............ a walnalem sie przy !!!!!!!!!! mnozeniu !!!!!!!!!!!!!! przy zadaniu z asfaltem!!!!!!! buahahahahaha nie no masakra............. kurde chyba walne plote ze w mojej szkole byly zadania dzien wczesniej:D napisze sobie jeszcze raz na 100 pkt:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Mieliśmy się pochwalic wynikami testu! No to ja zaczynam: HUMAN --- 38 MAT --- 35 Suma --- 73 :D Pochwalcie się swoimi (jeśli już macie, albo jak dostaniecie)! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...