Skocz do zawartości
ahu

Egzamin gimnazjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Az sie boje, kto tu blady robil... ja liczylem na matme i 10pkt stracilem na 100% <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ... no nic czekamy, czekamy.

PS. Znacie moze kogos kto dostal sie do liceum pomimo ze mial za malo pkt dzieki temu ze byl laureatem konkursu wojewodzkiego ? Moze mi sie to przyda wkoncu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sheep sugerujesz ze te umieszczone na www.oke.krakow.pl sa nieoficjalne ? To w takim razie jakie sa te, kotre dojda do szkoly? Ja mam po 41 z kazdego czyli lacznie 82 a do LO mam 151 pkt :D.

:WOW: nie wiedzialem.... zaraz sprawdze ile ja mam.... tma jest numerami jakos podane?

czy nazwiskami czy co?

OT: kupie nagrzewnice miedziana :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 4 z polaka, 4 z ficy , 5 z matmy , 6 z infy wiec mam 46 pkt do moejgo LO I no chyba ze do tego lepsiejszego to tm zamiast infy jest angielski wiec wtedy mam z ocen 43.... razem okolo 130 pkt ....... nie jest zle..... zwlaszcza ze teraz taki niski poziom ( no offence :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooooooooo dziisaj dostalem oficjalne wyniki :D

43 z matmy i 43 z polaka

jestem na 3 miejscu w klasie..... a te 2 pierwsze miejsca to takie kujony i to maja 2 pkt iwecej ode mnie.....

BTW mam srednia 4,3 , 86 pkt z testoo i 43 pkt do jednego liceum z ocen i 46 do innego..... wiec calkiem niezle....

....... i zadnych osiagniec na konkursach zawodach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi