Maks! Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Moglo byc wiecj Human - 38 Matma - 44 Suma - 82 :P Tylko zem glupie bledy narobil :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Moglo byc wiecj Human - 38 Matma - 44 Suma - 82 :P Tylko zem glupie bledy narobil :( No wlasnie ja tez takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly napisałem, ze az zal dupe sciska :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Az sie boje, kto tu blady robil... ja liczylem na matme i 10pkt stracilem na 100% <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ... no nic czekamy, czekamy. PS. Znacie moze kogos kto dostal sie do liceum pomimo ze mial za malo pkt dzieki temu ze byl laureatem konkursu wojewodzkiego ? Moze mi sie to przyda wkoncu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 eee a moze ktos zalatwic odpowiedzi w przyszlym roku :D bo ja sie troche boje tego egzaminu :/ a koncze teraz 2 kl gimn :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 U mnie (i u Escaper'a & Elektrona ;)) wyniki będą w ten piątek (13 :D:D:D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ale masz oficjalne te wyniki?? bo z nieoficjalnych to ja mam po 43 na kazdy test.... razem 86 :D..... do piatku maja byc oficjalne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Sheep sugerujesz ze te umieszczone na www.oke.krakow.pl sa nieoficjalne ? To w takim razie jakie sa te, kotre dojda do szkoly? Ja mam po 41 z kazdego czyli lacznie 82 a do LO mam 151 pkt :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Qrwa ja niestety na maxa zawalilem zwlaszcza polak, z ktoreg od poczatku zakladalem 40-42 punkty a tu <span style="color:red;">[ciach!]</span>a. Mat: 42 Hum: 36 :oops: :roll: :cry: Suma 78 tylko-az strach sie przyznac rodzicom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 45- matma 41- polak = 86 dla mnie extra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 polski 32 matematyczny 45 =77 czyli niezly winik , w porownaniu do probnego to znacznie lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 47 majca + 42 polski :( = 89 | Qurde, jeden punkcik i taka ladna okragla liczba by byla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Sheep sugerujesz ze te umieszczone na www.oke.krakow.pl sa nieoficjalne ? To w takim razie jakie sa te, kotre dojda do szkoly? Ja mam po 41 z kazdego czyli lacznie 82 a do LO mam 151 pkt :D.:WOW: nie wiedzialem.... zaraz sprawdze ile ja mam.... tma jest numerami jakos podane? czy nazwiskami czy co? OT: kupie nagrzewnice miedziana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja mam 4 z polaka, 4 z ficy , 5 z matmy , 6 z infy wiec mam 46 pkt do moejgo LO I no chyba ze do tego lepsiejszego to tm zamiast infy jest angielski wiec wtedy mam z ocen 43.... razem okolo 130 pkt ....... nie jest zle..... zwlaszcza ze teraz taki niski poziom ( no offence :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 enoooooo kurka u mnie na www.oke.jaw.pl nie ma jakis oficjalnych danych co do OSOBY .... sa tylko takie co byly na slasku..... co jest?? moze mnie ktos naprowadzic?? robie jakis blad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Falcon sugerujesz ze 88 to okragla liczba ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Falcon sugerujesz ze 88 to okragla liczba ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 bynajmniej chodzio o 90 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 nooooooooo dziisaj dostalem oficjalne wyniki :D 43 z matmy i 43 z polaka jestem na 3 miejscu w klasie..... a te 2 pierwsze miejsca to takie kujony i to maja 2 pkt iwecej ode mnie..... BTW mam srednia 4,3 , 86 pkt z testoo i 43 pkt do jednego liceum z ocen i 46 do innego..... wiec calkiem niezle.... ....... i zadnych osiagniec na konkursach zawodach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czyli w sumie niegłupi ludziska na tym forum. To fajnie. No to ja się pochwalę sumą 93 punktów (hum: 44, mat: 49) I teraz mam spoko. Pozdrawiam was wszystkich, życzę jak nawięcej punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Aha, w związku z tym, co powyżej, następnych postów szukajcie 18 czerwca w topicu "Po pijaku"... rzeźnia będzie... już była, ale będzie jeszcze jedna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...