mlodass Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 http://www.eugenesargent.com/case1.htm Ta obudowa chyba zostala za bardzo zbajerzona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 :twisted: taka ala Fallout - po prostu PIĘKNA! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 swieci sie jak psu jajca na wiosne :D Hehe ja bym takiej niechcial ! kosztuje chyba 1000$ male mozliwosci rozbudowy i niepasowal by mi do pokoju ale jak bym znalazl taka pod drzwiami to napewno bm sie nia zaopiekowal :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Genialna!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Dzielo sztuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Nawet jak by mi ją ktoś zostawił pod drzwiami to bym był nią zainteresowany, ale tylko po to zeby ją zaraz opchnąć komuś. Mnie sie nie podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 hehe ale ja mam mannie posiadania i zamiast sprzedac wolel bym sobie zostawic ! to taki ladny mebel :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Piękna po prostu genialna !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 GENIALNA ale jaka cena....1400 baksów Ale i tak dam namiary dla taty i on taką zamówi u blacharza :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ochydna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 jak by wypolerowac piec mojej babci to by wygladal podobnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Dobre. Ale mi sie za to podoba 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Całkiem interesująca. Be inspared. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Mi się podoba, inna poprostu i ma swój klimat. Nie jak to ma miejsce ostatnio po raz tysięczny widzisz plekse zamontowaną w obudowie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Jak już wspomniano wyżej obudowa ala Fallout ;) Boska!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Jak już wspomniano wyżej obudowa ala Fallout ;) Boska!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Jak znajde gdzies zezlomowanego malucha to sobie polakieruje jego blache i tez zrobei takie swinstwo... nic ciekawego, nie pasuje drewno za drzwiczkami, a caly efekt tworza refleksy swiatla (normalnie zapewne nie wyglada tak "odjazdowo") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Przesadzili troche. Wygląda okropnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Jest fantastyczna. Wreszcie coś oryginalnego, a nie tylko samo plexi i neony.... Gdyby kosztowała 500-800zł to może bym się skusił, ale 1500$ -jak dla mnie za dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unfair Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jest super, bo tu nie chodzi o wyglad tylko o orginalnosc i zeby miec cos co jest jedyne w swoim rodzaju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 kosztuje 1500 baksow, a jej koszt to co najwyzej 150$ Chyba ze ma klime w srodku... Blachy nie sa tak drogie, szlifierke w domu kazdy ma, gwodz i mlotek tez to sobie wyklepie ladne refleksy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 To ja kupie material Ty mi zrobisz a ja ci dam..... a niech bedzie moja strata 100$ Ale ma byc rownie ladna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jest bezsensowna, nie chcialbym miec takiej. Jest rzeczywiscie ochydna (tak jak napisal Xon) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 OBRZYDLISTWO :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ochydna nie ochydna ! mnie sie osobiscie niebardzo podoba ! ale mozna sie pobawic i opchnac ! a jak szymon mi zrobi to wyjdzie tanio wiec moze bedzie latwiej sprzedac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Nawet moze byc 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 jesli to jest obudowa ala fallout to ja wole nie myslec jak wyglada obudowa ala quake 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 oj .. obedrzyjcie swoja z farby zrzuccie ja z 5 razy z balkonu,poskaczcie po nieh, rzucice pod ciezarooffke na koniec idzcie z nia do zoo coby dac ja jakiemus gorylowi do pogryzienia i macie taka .. nawet ladniejsza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Nieee no gdybym umial to bym zrobil, na obrabianiu metalu sie nie znam, bede robil obudowe w drewnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...