wujekoswiecim Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jestem zmuszony zmienić płytę główną a pod ręką z podobnego rodzaju (czyli intelowski southbridge) mam tylko P5B Premium, niby to prawie to samo bo ICH8R ale boje się że miacierz może nie wstać... :/ Ma ktoś z Was może jakąś pewną metodę, żebym nie stracił ustawień macierzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Chyba jedyną sprawdzoną metodą jest zabezpieczenie danych na innym dysku ;) Migracja z ICH9R na ICH9R nie stanowi żadnego problemu, ale w tym przypadku gwarancji nie ma, osobiście myślę że się uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 wujekoswiecim napisał(a): Jestem zmuszony zmienić płytę główną a pod ręką z podobnego rodzaju (czyli intelowski southbridge) mam tylko P5B Premium, niby to prawie to samo bo ICH8R ale boje się że miacierz może nie wstać... :/ Ma ktoś z Was może jakąś pewną metodę, żebym nie stracił ustawień macierzy. Na 99% nie będzie problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Powiem więcej, na 100% nie będzie problemów. Poprostu włączysz na nowej plycie i będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...