kilk Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam, mam problem z zalogowaniem się na wybrany folder we wiście z kompa gdzie mam xp prosi o nazwę użytkownika i hasło loguję się tak samo jak na admina na vista ale mi nie wchodzi i niestety nie mogę pobrać plików z lapka za pomoc ą sieci domowej. wista natomiast bezproblemowo pobiera pliki udostępnione na xp Ps. folder w wista udostępniłem, nazwa grupy roboczej na xp jest taka sama jak na vista. pomoże ktoś niesyty zabawa z pendrivem odpada mam zbyt mały by przenieść jeden plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam12b Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Kup pendrive większej pojemności żeby starczyło miejsca na plik nie widzę innego rozwiązania ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdave Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 spróbuj jako login wpisać nazwa_lapka\Administrator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij pusty katalog w xp tylko daj pełny dostęp do niego tak byś w viscie mógł zgrać tam ten pliczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...