szczupak01 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, mam typowo nie typowy problem. Sytuacja wyglada u mnie tak. Na laptopie jest zainstalowana Neostrada. Od karty sieciowej leci kabel do kompa/xboxa ( tutaj przekładam kabel jak chce grać na xboxie/lub siedziec na pc). Laptop posiada karte wifi, a dziś nabyłem Nokie E63 która owe wifi tez posiada. Problem jest następujący: Jak udostępnić internet przez wifi komórce? / szukałem tutaj ale nikt nie miał takiej sytuacji jak ja. Liczę na pomoc! :) edit;/ mam jakis router Tp linka ale nie wiem czy bedzie tu potrzebny Temat można skasować, już sobie poradziłem. Edytowane 13 Sierpnia 2009 przez szczupak01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Nalezy stworzyc połączenie ad hoc. W Viscie - Centrum sieci -> Skonfiguruj polaczenie lub siec. Moze komus innemu sie przyda. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...