hotkey Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 CZeść ludzie. Mam pytanko odnośnie coolerka Titan TTC-CU5TB. Wyląda on tak: Dzisiaj byłem na giełdzie w Krakowie. Niestety nie mogłem go znaleźć. Na dodatek, jak powiedziałem, że chce miedzianego Tytana, to kolo obok się zaśiał. :cry: Nie chce nic mówić, ale Pure Copper CPU cooler to chyba znaczy czysta miedź, ale nic. Teraz moje pytanko. Gdzie w pięknym mieście, jakim niewątpliwie jest Kraków można kupić ten cooler. Jeśli na giełdzie, to powiedźcie gdzie (pewno przegapiłem). Z góry BIG THX. Acha, czy ktoś ma ten sprzęt?? Jak chodzi ?? Jaka temp?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 poszukaj go dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 .... co to za porada ... poszukaj dobrze ... zakladasz ze ktorys sklep go ma ... a ja ci powiem ze tydzien temu szukalem w calym krakowie TiTana TTc-D5TB (4/TC) i ni ***** nie znalazlem .... nawet w action, Bicie, pcprojekcie, i na gieldzie .... mialem wrazenie ze o tym nie slyszeli nawet nie mieli ... i musialem z minta z wa-wy sciagac . Widac MINT nie bardzo sie postaral i nie wypromowal sprzetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...