tasiek Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 witam sa oringi zazwyczaj okragle o roznych rozmiarach i mam pytanie po pierwsze jak sie mierzy te rozmiary i jezeli blok jest kwadratowy a nie owalny to czy tez da sie go zastaosowac? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 oring da sie wcisnonc w kwadratowy rowek :] , zreszta popatrz a znajdziesz. Jak sie mierzy ? nie wiem jak to sie robi profesjonalnie ale chyba po dlugosci, tzn dlugosc rowka musi odpowiadac dlugosci o-ringu , chyba inaczej nie jest nie ?. A to czy okragly czy kwadratowy to nei ma znaczenia bo wszytsko da sie zrobic (kolko wcisnac w kwadrat :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 wogole Cie nie rozumiem odpowiedziales mi na jakies pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 witam sa oringi zazwyczaj okragle o roznych rozmiarach i mam pytanie po pierwsze jak sie mierzy te rozmiary i jezeli blok jest kwadratowy a nie owalny to czy tez da sie go zastaosowac? dzieki da sie zastosowac, musisz zmierzyc obwod rowka w ktory chcesz wcisnac oring. oczywiscie sam oring rowniez musisz zmierzyc, czy ma taki sam obwod jak potrzebujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 aha i rozumiem ze da sie go ladnie ulozyc w kraweznikach dzieki za pare tyg pokaze moje dzielo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...