-mess- Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 (edytowane) http://en.allods.gpotato.eu/ad/ hmm, nie wiem co myslec, ale gierka podobno ma miec wiele swiezych rozwiazan :) hommV z Tribes of the east przebil nawet III w moich oczach, chlopaki maja glowy na karkach :D no i free :D jakies preview: gamespot eurogamer EDIT: cos nie moglem "embednac" video :( Edytowane 13 Sierpnia 2009 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 w jakim sensie to free się odbywa. cała gra jest udostępniona za free czy tylko serwery i opcja grania po sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Nawet fajnie sie to zapowiada. Jakieś latające battle/skrzydłoshipy - ciekawe MMO za free ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja tu widzę klon WoW'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Logo podobne, faktycznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja tu widzę klon WoW'a.to zle? Wow za free w PL zrobilby furore:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Coś mi się wydaje, że w to pociupię. Może zajmie mi czas do wyjścia Diablo 3 ;) Ciekawe, kiedy premiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 w jakim sensie to free się odbywa. cała gra jest udostępniona za free czy tylko serwery i opcja grania po sieci? no wlasnie tego nie jestem pewien czy cala gra jest za free, czy musisz kupic a pozniej nie ma zadnych abonamentow, ale zdaje sie opcja pierwsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 i znowu to samo... juz nie dziwie sie ze zaczynaja za darmo to udostepniac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Na pewno będzie jakiś item shop albo jakieś konta premium, bez których gra na dłuższą metę nie będzie miała sensu. Przecież nikt nie będzie dokładał do interesu. A wygląda średnio ciekawie, w ogóle coś rewolucyjnego tam ta być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 no wlasnie tego nie jestem pewien czy cala gra jest za free, czy musisz kupic a pozniej nie ma zadnych abonamentow, ale zdaje sie opcja pierwsza :)to pewnie będzie nie mały tłok na serwerach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 poczytajcie te previewy, do tego tutaj sporo info jest -> http://en.gpotato.eu/Forum/Index.aspx?FCD=ALLODS_en_N001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 imho jest jasne co tu jest darmowe free to play w samej krotkiej zapowiedzi powtorzyli ta formulke kilkukrotnie http://en.gpotato.eu/Forum/Index.aspx?FCD=...dALLODS_en_N001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Poki co wszystkie gry free to play, w jakie grałem, umożliwiały darmowe pobranie klienta oraz darmową grę. Zapewne nie inaczej będzie w tym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Czy to czasem nie jest na silniku WoW'a. Im więcej patrzę na te screeny i filmiki, tym bardziej widzę WoW'a. Poczekamy zobaczymy. Swoją drogą wreszcie zaczną wychodzić free MMO na tym silniku. Może dzięki temu projekt WoW się wreszcie zakończy i biedne dzieci rasy nolife ujrzą światło dzienne po raz pierwszy od patcha 1.6 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Czy to czasem nie jest na silniku WoW'a. Im więcej patrzę na te screeny i filmiki, tym bardziej widzę WoW'a. Poczekamy zobaczymy. Swoją drogą wreszcie zaczną wychodzić free MMO na tym silniku. Może dzięki temu projekt WoW się wreszcie zakończy i biedne dzieci rasy nolife ujrzą światło dzienne po raz pierwszy od patcha 1.6 ;) Na pewno nie jest na silniku wow'a... :lol2: Btw jutro zaczyna się close beta, faza 2, kluczyki można pobrać stąd (zostało grubo ponad 3 tysiące) - http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/...ay-Phase-2.html Klient ze stronki http://allods.gpotato.com/ Ja z nudów sobie pogram. :D About Allods Online Allods is a revolutionary massively multiplayer RPG from Gala-Net, publishers of Flyff and Rappelz, and Astrum Nival, developer of Heroes of Might & Magic V and Rage of Mages. The largest game development project in Russian history ($12 million), Allods features state of the art graphics by top award-winning artists and a cinematic soundtrack by Mark Morgan (Dexter, Fallout 1 & 2, Planescape: Torment). The game is one of the largest and most comprehensive MMORPGs ever created, featuring a vast and gorgeously realized world, astral space exploration, and flying ships which can be crewed by multiple parties to explore new realms and pillage other astral travelers. Allods won the Best Game 2009 & Audience Choice awards from the Russian Game Developers Conference. The game features an unprecedented level of detail for an MMORPG—2 warring factions, 6 races, 8 archetypes, 28 classes, hundreds of skills, and over 1,500 quests. Its visuals were designed by artists who won the 1st, 2nd, 6th, and 10th place awards at Dominance War, one of the most prestigious global art competitions, in both the 2D and 3D categories. All of the animations are motion captured, and the Allods 3D game engine was developed entirely in-house. The orchestral soundtrack, composed by Mark Morgan and rising star Vladislav Isaev, was inspired by classical, electronica, new age, and tribal musical genres. An immense amount of content is featured in the game: raiding and dungeon instances, pets, balanced PvP, a crafting system designed as mini-games, dozens of astral islands (Allods), and numerous other features. The story spans a series of games published over 11 years beginning with Rage of Mages, featuring a background history remarkable in its complexity and depth. Obadam głownie ze względu na to. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 I co pograł ktoś, bo ja potestowałem i zapowiada się na prawdę free mmo dobrej jakości... praktycznie wszystko skopiowane z wow, ale jak już kopiować to od najlepszych. ;) Graficzka bardzo klimatyczna, lekko kreskówkowa, stylizowana na wow, ale jednak trochę inna. :) Do 15 grudnia jest beta, niby w tym roku ma jeszcze wyjść finalna, europejska wersja. U ruskich już można grać od jakiegoś czasu, ale po co, skoro będzie wersja w normalnym języku. Mam jeszcze aktywne abo w wow, ale z chęcią pobawię się w coś nowego. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja wczoraj chwilę pograłem i wygląda bardzo przyjemnie. Tym bardziej ze będzie darmowe to nie ma się co zastanawiać tylko próbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Fajna stronka, można sobie poczytać m. in. o rasach, klasach - http://allods-online.pl/ Plus za to, że mimo iż to free-mmo to nie jest to kolejny, koreański grind ze skośnookimi postaciami i oczojebnymi animacjami. Jak pisałem wcześniej grafika jest miła dla oka, animacja też bardzo fajna, gra na pewno zdobędzie dużą popularnośc, bo ze wszystkich klonów wow'a jakie testowałem tej najbliżej do pierwowzoru. Kilka screenów z reavera - orka paladyna. :D » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - scr Edytowane 2 Grudnia 2009 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ma ktoś może zbędny klucz? Znajomy się zagapił i już nie ma. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jak ktoś chce zagrać w close betę to mogę podać dane do konta na serwerze US, bo ja przeniosłem się na europejską betę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...