Skocz do zawartości
CELK

Brak Panelu Physx

Rekomendowane odpowiedzi

Karta 9400GT xp sp3 po kliknięciu w panelu sterowania ikony PhysX otwiera sie zwykły panel nvidii. PhysX działa bo w ME po aktywowaniu były te wszystkie rzeczy co powinny. Próbowane na 190.38, 190.40 i 190.56

Przy okazji to coolbits 2 powinny chyba dać dodatkowe opcje w panelu właściwości nvidii? (w 6200 tak było, teraz u mnie to nic nie zmieniło)

Edytowane przez CELK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

A co chcesz innego? PhysX może włączyć i wyłączyć w panelu sterowania NV (zakładka na górze po lewej stronie). Na początku był do tego osobny programik, ale od długiego czasu jest tak jak mówię (od bodajże sterów 180.xx).

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, zasugerowałem sie instrukcją w katalogu Physxa w Program files, a wcześniej nie miałem z tym do czynienia. W takim razie w którym miejscu w panelu nvidii powinno być (wydawało mi sie że w zarządzaniu ustawieniami 3d ale tego nie widze).

A co z coolbits?

Edytowane przez CELK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-162853-1250211450_thumb.jpg

post-162853-1250211477_thumb.jpg

Za coolbits chciałem sie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> bo karta powinna przechodzić w 2d ( )tam też nie chciala przechodzić w 2d ) a moja jest cały czas w 3d wg RT i chciałem zobaczyc jak to w sterowniku wygląda.

Edytowane przez CELK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi