CELK Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 (edytowane) Karta 9400GT xp sp3 po kliknięciu w panelu sterowania ikony PhysX otwiera sie zwykły panel nvidii. PhysX działa bo w ME po aktywowaniu były te wszystkie rzeczy co powinny. Próbowane na 190.38, 190.40 i 190.56 Przy okazji to coolbits 2 powinny chyba dać dodatkowe opcje w panelu właściwości nvidii? (w 6200 tak było, teraz u mnie to nic nie zmieniło) Edytowane 14 Sierpnia 2009 przez CELK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 (edytowane) A co chcesz innego? PhysX może włączyć i wyłączyć w panelu sterowania NV (zakładka na górze po lewej stronie). Na początku był do tego osobny programik, ale od długiego czasu jest tak jak mówię (od bodajże sterów 180.xx). Edytowane 13 Sierpnia 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CELK Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 (edytowane) No, zasugerowałem sie instrukcją w katalogu Physxa w Program files, a wcześniej nie miałem z tym do czynienia. W takim razie w którym miejscu w panelu nvidii powinno być (wydawało mi sie że w zarządzaniu ustawieniami 3d ale tego nie widze). A co z coolbits? Edytowane 13 Sierpnia 2009 przez CELK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zrób screena panelu. A coolbits nie używam to nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CELK Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 (edytowane) Za coolbits chciałem sie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> bo karta powinna przechodzić w 2d ( )tam też nie chciala przechodzić w 2d ) a moja jest cały czas w 3d wg RT i chciałem zobaczyc jak to w sterowniku wygląda. Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez CELK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Nie wiem czemu nie masz tej opcji, powinna być pod ustawieniami 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...