PIP33 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Kupilem ostatnio RADEON 9100 saphire 64MB 128bit. Kiedy uruchamiam Toca 3 nie mam tekstur na samochodach!!! Nie wiem jaka jest tego przyczyna, instalowalem trzy razy rozne stery i nic to nie pomoglo!! Nie wim co zrobic!!! POMOZCIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 hmm moze reinstalacja windozy pomoze , albo masz problem z direxem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Jakiego masz dirct`a , u mnie na 9.0a dzily sie takie zeczy w d3d ze mala bania, od zwisow poczawszy do anomalii typu wlaczylem cieniowanie i mialem cale podloze ciemne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 skocz do dzialu gry i tam znajdziesz rozwiazanie-czekaj na nowe catalisty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 przeflaszuj 9100=> na 8500 bylo o tym na forum gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jakbys mogl to podaj link jestem ciekawy co takiego wymyslili z tym flashowaniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=289...ight=toca+r8500 prosze bardzo niedowiarku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 No to beczka z ogorkow. To ne beda robic zadnych patchy czy tez catalyst nowe nie naprawia tego bledu ?? Koniecznie trzeba ten bios zmieniac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ale jak zmienie bios nic nie strace na wydajnosci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...