Skocz do zawartości
R4KET

Laptop Się Zawiesza

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu raz go włączyłem i się zwiesił. No to format, całego dysku i instalacja od nowa.

Mam Vistę Home Premium 32bit. Problem twki w tym, że problem pozostał, a teraz siedzę stabilnie na Trybie Awaryjnym. Jakieś porady?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie napisales wiele szczegolow ale ja obstawiam ze siedzi ci jakis syf.

Zobacz na ten topik Niestabilny System. Mialem identyczny problem.

Zapomnialem go tylko skonczyc jak naprawilem system.

Odpal kompa z jakims Live-CD. Sprawdz system roznymi programami AV. Jak nic nie znajdzie/albo to nie pomoze - odpal ComboFix albo HijackThis i wstaw logi. Ktos z tutaj obecnych moze cos w nich znajdzie.

Ewentualnie mozesz sprawdzic hardware roznymi programami. Ja obstawiam syf w OS'ie.

Moj system byl chroniony 2 programami a i tak jakies c***o weszlo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Humm... a jak odepniesz HDD to Ubuntu tez nie odpala?? Sprawdz

Jesli tak to raczej bedzie to kwestia hardware.

Tak z ciekawosci - przeczysciles go moze z kurzu? Nie musisz go od razu rozkrecac - "przez chlodzenie" przedmuchaj sprezonym powietrzem.

Mojej znajomej sie wieszal lapek bo byl zapchany. Co prawda nie az tak od razu zwisy jak u Ciebie, ale bywalo czasem zaraz po odpaleniu OS'u. Rozebralem gada, oczyscilem i hula do dzisiaj.

Edytowane przez TheNaturaT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi