valdi200 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Nvidia moglaby sie uczyć od producentów blokow jak powinien wyglądać spód chłodzenia. Szykuje sie kolejny super układ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam w klubie "1/2 3/4" :lol: Zapowiada się fajny wucet ;) Wszystko pięknie ładnie :wink: szkoda tylko, że kolejny tjo7 B-)Seba ty hipokryto, a kto chciał kupić ode mnie moją TJ-07 gdy rozważałem sprzedaż co ? :D Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam w klubie "1/2 3/4" :lol: Zapowiada się fajny wucet ;) Seba ty hipokryto, a kto chciał kupić ode mnie moją TJ-07 gdy rozważałem sprzedaż co ? :D Gdyby była ona jeszcze dla mnie :lol2: sry za OT :wink: Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Gdyby była ona jeszcze dla mnie :lol2: sry za OT :wink:Jaaaaasne :D EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wracajac do tematu - udalo sie juz odaplic uklad ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Sorki po wielu przejsciach (praca,rodzina) powracam zeby dokonczyc moj projekt , zacznijmy od zdjec .... Przez ostatni miesiac otrzymalem sporo liczbe przesylek Pozniej dostalem ladny zestawik oplotow (thx Orton) mam nadzieje ze tyle wystarczy Pozniej w sklepie zobaczylem ze sprzedaja takie cudo za grosze, powinno mi to pomoc przy oplotach, napewno lepsze jak zapalniczka czy swieczka jak to juz kiedys polecal heheh Stay tunned! Edytowane 21 Listopada 2009 przez hausner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Po ilosci kartoników widac ze fakt troche Ci tego przyszło :) po ilosciach oplotów tez widac ze troche bedziesz miał do roboty :) no ale coż dzialaj i dawaj relacje z postępów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Projekt umarl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK666 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 no wlasnie, co z kontynuacja projektu??? zapowiadalo sie tak dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Brak odpowiedzi, wiec chyba projekt zaliczyl zgon :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 MOże nie tyle zgon co z Twoim układem ciężko konkurować i wstyd pokazać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) MOże nie tyle zgon co z Twoim układem ciężko konkurować i wstyd pokazać :wink: smiesza mnie takie wypowiedzi ale ok , skoro on sie ''wstydzi'' to jaki ty musisz miec uklad czy klocki ze tak jedziesz po kims skoro nie wiesz nawet dlaczego nie odp moze ma wiecej jak 20 pare lat? i nie ma na glowie tylko szkoly ... nie kazdy ma czas na grzebanie w pc/lc ! :P licze ze bedzie jakis update wkoncu :) i najwazniejsze to nie sa zadne wyscigi kto ma ladniejsze itp to ma byc wydajne i chlodzic bo widze ze niektorzy zapominaja do czego sluzy wc/lc !!! Edytowane 17 Grudnia 2009 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 To było lekko ironicznie :wink: Pozatym można znaleść na forum kilka galerii z "układami" gdzię są same pudełka :mur: A że czasu można niemieć to wiem bo ja niemam czasu skoczyć po oringi do sklepu który jest 2 km odemnie <_< Zresztą liczę że autor coś pokaże bo jakoś mało się dzieje w tym dziale :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...