chari Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Mam na dysku sezon serialu przekonwertowanego na rmvb. Przed reinstalem windowsa wszystkie odcinki działały poprawnie. Po, część działa dobrze, a w reszcie słychać tylko dźwięk podczas odtwarzania. Kodeki i player to: Real Alternative 1.9, VistaCodecs v537 i SubEdit Player. Jaka może być przyczyna? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 (edytowane) Odinstaluj vistacodecs i zainstaluj ffdshow lub cccp lub k-lite codec pack. Edytowane 14 Sierpnia 2009 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 media player classic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Paczka CCCP pomogła. dzięki! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Mogę ci polecić również program Kliper. Polskiej produkcji i odtwarza prawie wszystkie formaty video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ja zawsze wrzucam real alternative (media player classic) + paczka ffdshow i nie ma mocnych, żeby coś nie ruszyło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...