Skocz do zawartości
Gość Kameleon

Laptop Czy Stacjonarny?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam tak ok 2000 zł. i borykam się z myślami czy kupić laptop czy komputer stacjonarny? Mało mam miejsca w pokoju więc pudło (które już zresztą mam) zabiera miejsca. Laptop niestety za bardzo nie nadaje się do gier. Jak połączyć 2 w 1?

Wyczytałem że jest coś takiego jak cały komp w monitorze. Apple ma coś takiego ale to są ceny nie dla mnie.

MSI wydało też coś takiego MSI AIO NETON AP1900 19" Atom N270 ale czy tu MSI jest dobrym producentem?

Czekam może na inne linki i opinie.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam tak ok 2000 zł. i borykam się z myślami czy kupić laptop czy komputer stacjonarny? Mało mam miejsca w pokoju więc pudło (które już zresztą mam) zabiera miejsca. Laptop niestety za bardzo nie nadaje się do gier. Jak połączyć 2 w 1?

Wyczytałem że jest coś takiego jak cały komp w monitorze. Apple ma coś takiego ale to są ceny nie dla mnie.

MSI wydało też coś takiego MSI AIO NETON AP1900 19" Atom N270 ale czy tu MSI jest dobrym producentem?

Czekam może na inne linki i opinie.

Pozdrawiam!

Laptopy są bardziej poręczne i mniej miejsca zajmują. Możesz je brać ze sobą w trasy lub zmieniać ich położenie w domu. Do stacjonarnego zaś, więcej "wpakujesz" i będzie to zawsze lepszy sprzęt. Przynajmniej w moim odczuciu. Mnie i tak wystarcza póki co laptop. Stacjonarny zostawiłam młodszemu bratu póki co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi