Gość Kameleon Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam! Mam tak ok 2000 zł. i borykam się z myślami czy kupić laptop czy komputer stacjonarny? Mało mam miejsca w pokoju więc pudło (które już zresztą mam) zabiera miejsca. Laptop niestety za bardzo nie nadaje się do gier. Jak połączyć 2 w 1? Wyczytałem że jest coś takiego jak cały komp w monitorze. Apple ma coś takiego ale to są ceny nie dla mnie. MSI wydało też coś takiego MSI AIO NETON AP1900 19" Atom N270 ale czy tu MSI jest dobrym producentem? Czekam może na inne linki i opinie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Kup stacjonarkę. Wybierz w miare małą obudowę i już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafi Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam! Mam tak ok 2000 zł. i borykam się z myślami czy kupić laptop czy komputer stacjonarny? Mało mam miejsca w pokoju więc pudło (które już zresztą mam) zabiera miejsca. Laptop niestety za bardzo nie nadaje się do gier. Jak połączyć 2 w 1? Wyczytałem że jest coś takiego jak cały komp w monitorze. Apple ma coś takiego ale to są ceny nie dla mnie. MSI wydało też coś takiego MSI AIO NETON AP1900 19" Atom N270 ale czy tu MSI jest dobrym producentem? Czekam może na inne linki i opinie. Pozdrawiam! Laptopy są bardziej poręczne i mniej miejsca zajmują. Możesz je brać ze sobą w trasy lub zmieniać ich położenie w domu. Do stacjonarnego zaś, więcej "wpakujesz" i będzie to zawsze lepszy sprzęt. Przynajmniej w moim odczuciu. Mnie i tak wystarcza póki co laptop. Stacjonarny zostawiłam młodszemu bratu póki co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...