Mayo Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Cześć. Kupiłem sobie dzisiaj lapciaka i od razu postanowiłem namącić, tj. nie dać się zajechać tymi wszystkimi bzdurami, które tam są zainstalowane i zrobić wsio od nowa. Reinstall Visty (HB) poszedł gładko. Problem jest z zainstalowaniem sterów. Wkładam płytę "Drivers and Utilities" i autorun. Instaluje się jakieś Dell ResourceCD. Potem pojawia się lista zainstalowanych sterów. Nie wiem jak to się robi w lapkach, to jest moja pierwsza przygoda z notebookiem od strony formatu itd. "Ptaszki" mam przy: Ricoh Card Reader R5C833 Dell Dell Wireless 1397, 1510 Half Minicard Dell Wireless WLAN 1397 Half MiniCard (4312bg) Dell Wireless WLAN 1510 Half MiniCard (4322) Czyli rozumiem, że bezprzewodówka powinna działać. A tu połaczyć się ni w ząb F2 z ikonką WiFi jakby nie działała... Co zrobić, żeby po reinstallu dało się połączyć z siecią bezprzewodową? Proszę o pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 95% sterowników z tej płyty nie działa bądź jest niekompatybilna. Musisz ściągać ze strony Della. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Pościągaj sobie nowe sterowniki ze strony DELLa lub producentów podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ok, postaram się. A jak to jest, że wchodzę na stronę ati.amd.com, wybieram Radeon Mobility HD 4570 i system Vista 32-bit, a jako wynik wyszukiwania dostaję, że nie ma do tego sterów? Skąd zessać do tego stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 A jak to jest, że wchodzę na stronę ati.amd.com, wybieram Radeon Mobility HD 4570 i system Vista 32-bit, a jako wynik wyszukiwania dostaję, że nie ma do tego sterów? Skąd zessać do tego stery?Ze strony game.amd.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 (edytowane) Motherboard/Integrated Video Drivers? ATI Radeon™ Video Card Drivers coś nie działa chyba. Instalacja przeszła, ale efektów żadnych. Edytowane 14 Sierpnia 2009 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Najpierw chipset, potem instaluj co chcesz. Ja GPU instaluję na szarym końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...