Skocz do zawartości
Zaki

Którego Laptopa Wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiam się nad zakupieniem laptopa w granicach 2000-3300zł (oczywiście najlepiej żeby był on jak najtańszy). Jak narazie na oku mam takie modele:

- HP ProBook 4710s

- HP ProBook 4510s

- Lenovo Y530

- Lenovo IdeaPad U330

Czekam na wasze recenzje oraz dodatkowe propozycje innych komputerów :)

Ten komputer raczej żadko będzie używany do gier, bardziej chodzi mi o komfort surfowania po internecie (wygodna klawiatura + boczna klawiatura numeryczna), ważna jest też długość pracy na baterii. Wykończenie notebooka też się liczy xD

Najlepiej gdyby komputer miał ekran 15" ale z boczna klawiaturą :)

Firmy notebooków jakie mnie interesują to:

- IBM, Lenovo

- HP

- Dell

- Asus

Edytowane przez Zaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Za niecałe 3000zł możesz kupić dobrego HP. Pod tym linkiem możesz szczegółowo obejrzeć sobie parametry http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/5945/hp+c...l-+ke062et.html Według mnie ten laptop jest bardzo dobry. Ma pojemny dysk, wystarczającą pamięć, niezła grafikę. Nadaje się więc do pracy, na studia i do własnego użytku. Jak dla mnie laptop, który jest wystarczający dla większości osób. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Za niecałe 3000zł możesz kupić dobrego HP. Pod tym linkiem możesz szczegółowo obejrzeć sobie parametry http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/5945/hp+c...l-+ke062et.html Według mnie ten laptop jest bardzo dobry. Ma pojemny dysk, wystarczającą pamięć, niezła grafikę. Nadaje się więc do pracy, na studia i do własnego użytku. Jak dla mnie laptop, który jest wystarczający dla większości osób. Pozdrawiam

O Asusach nie słyszałem wiele dobrego. Raczej polecałbym HP albo Dell. Sam się zastanawiam nad zakupem laptopa dla dziewczyny i pewnie się zdecyduję na HP Pavilion seria DV6000 - DV6820ea 15.4''. Ma być do muzyki, filmów i internetu więc to powinno wystarczyć. A o tym sklepie też słyszałem, kumple chwalą za profesjonalizm, więc możesz popatrzeć na stronie albo zagadać.

Edytowane przez Janec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj szukałem lapka dla znajomego i najkorzystniej o dziwo pod względem cenowym wypadł dell studio 1555.

HP to raczej czasy świetności mają za sobą. Asusy są całkiem spoko, a raczej były, bo teraz jakoś dziwnie drogie.

EDIT

wogóle jakaś dziwna moda na reklamowanie na forum hpeków z serii dv, i to jeszcze najbardziej spartaczonych serii. No chyba że ktoś lubi jak mu laptop podgrzewa atmosferę w pokoju szumiąc przy tym niemiłosiernie - wtedy tak polecam.

Edytowane przez IGI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi