hosko Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam wszystkich mam problem z moim komputerem zacznę od razu ponieważ chcę szybko go naprawić. Otóż: Pewnego dnia po rremoncie w domu usłyszałem że mój komputer coś głośno chodzi no i postanowiłem wyczyścić go, otworzyłem zebrałem kusz wyczyściłem wiatraczki odkurzyłem wszystko zaje*****e poskładałem go uruchomiłem i wszystko szło dobrze do pewnego momentu gdy komputer to ważne bo oto chodzi Wyłączył Się i zaczął jakoś śmiesznie PIPAĆ jak syrena jakaś i nie wiem o co chodzi patrzyłem na innych forach pisali żeby go rozmontować i poskładać na nowo zrobiłem to myślałem że już jest dobrze ale zaś to samo POMOCY Sory ale nie mogłem napisać tematu w dziale FAQ a innego nie znalazłem :) wybaczcie czekam na odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Policz te bipnięcia i poszukaj sobie co oznaczają... Np. trzy krótkie - karta graficzna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosko Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Człowieku to jest ciagły sygnał inny wcześniej go nie słyszałem w żadnym komputerze i nie chodzi tu o kartę graficzna bo wymeiniłem płytę główną na starą i wszystko było ok tam się nie wyłanczało było ok chodzi raczej toto że ten sygnało pojawia sie po samoczynnym wyłączeniu kompa jest tak PC sie wyłącza i pipa tylko pipa wiatraki nie działają tylko pipa pipa i pipa zostawił bym na cały dzień i by pipał przestaje po odłączeniu kabla :P HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Człowieku to jest ciagły sygnał inny wcześniej go nie słyszałem w żadnym komputerze i nie chodzi tu o kartę graficzna bo wymeiniłem płytę główną na starą i wszystko było ok tam się nie wyłanczało było ok chodzi raczej toto że ten sygnało pojawia sie po samoczynnym wyłączeniu kompa jest tak PC sie wyłącza i pipa tylko pipa wiatraki nie działają tylko pipa pipa i pipa zostawił bym na cały dzień i by pipał przestaje po odłączeniu kabla :P HELP Kobieto to w końcu pipczy czy wydaje ciągły sygnał. Jeżeli możesz to poskładaj na pająka i odłączając po kolei części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosko Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 stary po 1 nie jestem kobietą po 2 robiłem pająka chyba z 3 razy po trzecie to jest dokładnie sygnał mniej więcej taki: Ciągły gdy go słuchasz jest tak (łiłu.łiłu.łiłu.łiłu.łiłu)i tak non stop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Pewnie procek się przegrzewa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosko Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Też tak zauważyłem THX all wpadłem muszę kupić paster termo-costam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) Jak na szybko to użyj silikonu plastycznego ;) Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...