Skocz do zawartości
hosko

Problem Z Kompem Pomocy Plx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam problem z moim komputerem zacznę od razu ponieważ chcę szybko go naprawić.

Otóż:

Pewnego dnia po rremoncie w domu usłyszałem że mój komputer coś głośno chodzi no i postanowiłem wyczyścić go, otworzyłem zebrałem kusz wyczyściłem wiatraczki odkurzyłem wszystko zaje*****e poskładałem go uruchomiłem i wszystko szło dobrze do pewnego momentu gdy komputer

to ważne bo oto chodzi

Wyłączył Się i zaczął jakoś śmiesznie PIPAĆ jak syrena jakaś i nie wiem o co chodzi patrzyłem na innych forach pisali żeby go rozmontować i poskładać na nowo zrobiłem to myślałem że już jest dobrze ale zaś to samo POMOCY

Sory ale nie mogłem napisać tematu w dziale FAQ a innego nie znalazłem :) wybaczcie czekam na odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku to jest ciagły sygnał inny wcześniej go nie słyszałem w żadnym komputerze i nie chodzi tu o kartę graficzna bo wymeiniłem płytę główną na starą i wszystko było ok tam się nie wyłanczało było ok

chodzi raczej toto że ten sygnało pojawia sie po samoczynnym wyłączeniu kompa jest tak

PC sie wyłącza i pipa tylko pipa wiatraki nie działają tylko pipa pipa i pipa zostawił bym na cały dzień i by pipał przestaje po odłączeniu kabla :P HELP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku to jest ciagły sygnał inny wcześniej go nie słyszałem w żadnym komputerze i nie chodzi tu o kartę graficzna bo wymeiniłem płytę główną na starą i wszystko było ok tam się nie wyłanczało było ok

chodzi raczej toto że ten sygnało pojawia sie po samoczynnym wyłączeniu kompa jest tak

PC sie wyłącza i pipa tylko pipa wiatraki nie działają tylko pipa pipa i pipa zostawił bym na cały dzień i by pipał przestaje po odłączeniu kabla :P HELP

Kobieto to w końcu pipczy czy wydaje ciągły sygnał.

Jeżeli możesz to poskładaj na pająka i odłączając po kolei części.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary po 1 nie jestem kobietą po 2 robiłem pająka chyba z 3 razy po trzecie to jest dokładnie sygnał mniej więcej taki:

Ciągły gdy go słuchasz jest tak

(łiłu.łiłu.łiłu.łiłu.łiłu)i tak non stop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi